Clash of Clans Актуализация от април 2017 г.: Какво ново

Съдържание:

Clash of Clans Актуализация от април 2017 г.: Какво ново
Clash of Clans Актуализация от април 2017 г.: Какво ново
Anonim

Clash of Clans е перлата в короната на Supercell, въпреки факта, че Clash Royale е много по-конкурентна, първата успешна игра на Supercell продължава да жъне добри резултати и развитието не е спирало в нито един момент.

От 2012 г. играта Clash of Clans получава подобрения и подобрения, които правят разработката в играта по-лесна и по-интуитивна, но сега, през април 2017 г., изглежда, че нов предстои актуализация и много хора не знаят какви подобрения ще дойдат в играта. Supercell изглежда преразгледа и се вслуша в играчите, за да предостави интересни новини.

Clash of Clans Монтапуеркос
Clash of Clans Монтапуеркос

Какви подобрения ще имаме през април 2017 г. за Clash of Clans?

Изглежда, че Supercell, както е коментирано в бележката на Christian Post, е разбрала, че не е добре да слуша своите потребители и че напоследък те са започнали да ги слушат, за да променят много от нещата, от които се нуждаят или искат.

Тоест Supercell се подобри много в интерпретацията на feedback на потребителите и от сега нататък ще мисли за тях за следващите актуализации, изглежда, че това последната актуализация вече се основава на това, което мнозина смятат за прилагане на някои подобрения, които биха могли да бъдат следните:

  • Подобрения в оформлението на селото: Supercell може да добавя предварително дефинирани оформления за създаване на базите (селата). Тоест, предварително дефинирани проекти, така че да не се налага да поставяте всяка една от тях сграда след сграда и да имате отбранително, консервативно село и т.н. Това е нещо, което бихме искали да видим и което би помогнало много на по-малко стратезите в играта.
  • Нови стени на ниво 12: Тези нови стени биха направили възможно да се защити селото много по-добре, тъй като биха били наистина трудни за преминаване на вражеските войски.
  • Потребителите искат нова корабостроителница: Това е нещо, което потребителите на играта искат, потребителите на Clash of Clans искат от Supercell да активира корабостроителницата, за да извършва атаки и защити от водата, но това е нещо, което не изглежда като че ли ще дойде.

Можете ли да си представите да имате пиратски кораби в Clash of Clans? Това е нещо, което видяхме в Boom Beach и не беше никак лошо, може би това беше тестът за внасяне на подобрения в Clash of Clans?

Популярна тема