Как да разберете дали Xiaomi е фалшив

Съдържание:

Как да разберете дали Xiaomi е фалшив
Как да разберете дали Xiaomi е фалшив
Anonim

Неотдавна знаехме скандалните цифри за броя на имитациите, понесени от прохождащата китайска марка. Xiaomi е модерен, това е нещо, което е осезаемо и може да се види. Все по-често се срещат терминали от тази марка сред нас.

И важен факт, че Xiaomi расте и е успешен, е броят на клонинги и фалшификати, които се правят от тази фирма. Като общо правило се фалшифицират само скъпи и изключителни продукти. Но Xiaomi е изключение, което потвърждава правилото.

Между 30% и 40% от продадените Xiaomi са фалшиви

Ако имате Xiaomi, може да сте купили копия, без да знаете Въпреки че като вземете предвид някои логични предпазни мерки, вие няма да станете жертва на никаква измама. Както при всички сделки, бъдете подозрителни, когато нещо излезе изненадващо евтино И най-вече бъдете наясно с гаранциите, предлагани от продавача.

За щастие Xiaomi, показвайки още веднъж своя ангажимент към качеството, пусна официално приложение за откриване на клонинги. „Mi Verification“, това е името на инструмента под формата на приложение, което Xiaomi разработи за откриване на свои клонинги. Използвайки го, ще можете да разберете дали вашето устройство е оригинално или просто копие.

моята проверка
моята проверка

С това приложение от самата Xiaomi ще проверят дали вашето устройство е клонинг или не. Чрез сканиране на QR кода можем да проверим дали имаме оригинален смартфон на марката. Можем също да видим данните за проверка на същия уебсайт. В момента повече от петнадесет милиона потребители са успели лесно да се отърват от съмненията.

Трябва да се съобразите с цените, на които са различните модели в обикновените магазини. Така ще разберете дали предлаганото устройство може да е копие. Също така има приложения, които ни предлагат цялата информация за смартфона Ram памет, капацитет за съхранение, резолюция на камерата. По този начин можете също да видите дали характеристиките отговарят на оригиналния модел.

Mi Verification или Antutu, приложения, които ви помагат

По този начин, знаейки характеристиките на Xiaomi, който искате да закупите, можете да изключите устройство, чиито технически характеристики не съвпадат. Приложение, което трябва да вземем под внимание, което идентифицира целия софтуер на устройството, е AnTuTu Benchmark APK С инсталирането на това приложение на смартфона, който искаме да проверим, незабавно ще изчистим всички съмнения. Можете да изтеглите това приложение тук.

Xiaomi Mi4C
Xiaomi Mi4C

Ако решите да си купите Xiaomi, трябва да знаете, че китайската марка не е много щедра на аксесоари Лесно е да разберете, че ако кутията на новия ви телефон има слушалките на марката не са оригинални смартфони. Когато едно устройство е копие, на пръв поглед може да "подаде удар", но щом попадне в ръцете, нещата се променят.

Обикновено копие с ниско качество се прави от материали, които оставят много да се желае. Освен това след като бъдат включени, тези терминали „пеят“, тъй като разделителната способност на техните екрани обикновено е много лоша Накратко, ако искате да имате Xiaomi, не се впечатлявайте от изключителна цена и Имайте предвид тези съвети.

Популярна тема