Как да добавите селфи като стикер в Instagram

Съдържание:

Как да добавите селфи като стикер в Instagram
Как да добавите селфи като стикер в Instagram
Anonim

Instagram продължава да идва с различни актуализации през последните седмици. След въвеждането на Instagram Direct, което продължава да прави сравнения със Snapchat, приложението не спира в опитите си да генерира повече потребители. Сега идват нови актуализации за приложението, особено фокусирани върху креативност Instagram също иска да бъде забавен или поне да бъде възприеман по този начин. Instagram Stories успех е, ако обърнем внимание на декларациите на самата компания. Според около 200 милиона потребители ги използват ежедневно. Висока цифра, само половината от общо от 400 милиона потребители на приложението.

Изглежда, че интересът към историите на приложението нараства. Instagram не пропуска тази възможност и вече можете да използвате новите му стикери. Нови градове са добавени в Geostickers Мадрид, Лондон, Чикаго и Токио вече имат свой собствен стикер. Функцията, която най-много ще хареса на феновете, е създаване на стикери със собственото ви лице Искате ли да знаете как да създадете свой собствен стикер?

Създайте стикер за селфи в Instagram
Създайте стикер за селфи в Instagram

Как да използвате стикер с вашето лице в Instagram Stories

Сега можете също така да създадете стикер със собствена снимка Ако искате да направите това, стъпките, които трябва да следвате, са прости и скоро ще знаете как да създадете свой собствен стикер. първата стъпка, след като отворите Instagram, е да направите снимка за историите Същата процедура, която правите всеки път, когато отидете да използвате историите.

След като направите това, отворете раздела за стикери Там ще видите иконата на камера Кликнете върху нея. Сега е време да направите снимка на лицето си, хайде едно селфи и това е всичко. След това можете да поставите стикера където пожелаете За да видите процеса по-ясно, можете да видите снимките, които сме направили от него, и ще получите представа как да следвате процеса.

Какво мислите за тази нова функция на Instagram Stories? Изглежда като нов опит на приложението да спечели Snapchat, особено сред по-младата тълпа. Не знаем дали ще има успех, така че ще бъде интересно да проследим еволюцията му. Ще използвате ли тази функция и ще създадете стикери със собственото си лице?

Популярна тема