Изтекоха спецификации на Alcatel Idol 5

Съдържание:

Изтекоха спецификации на Alcatel Idol 5
Изтекоха спецификации на Alcatel Idol 5
Anonim

Alcatel беше много тих през последните няколко месеца. Компанията почти не е генерирала заглавия, въпреки че знаехме, че те работят върху нови телефони От няколко месеца имаше слухове за пускането на нов модел, наречен Alcatel Idol 5Не се знае много повече, въпреки че можехме да видим други модели като Alcatel Flash. Сега, след няколко месеца без да знаем подробности за този телефон, изглежда, че вече има потвърждение. Въпреки че това потвърждение не идва от Alcatel.

През март някои подробности за Idol 5 се появиха в GFXBench, въпреки че те не искаха да го потвърдят и това остана добре обоснован слух. Сега изглежда, че окончателната информация за Alcatel Idol 5 най-накрая изтечеВъпреки че не всичко е такова, каквото изглежда. Причината? Прочетете.

снимка
снимка

Спецификации на Alcatel Idol 5

На гореспоменатия уебсайт името, с което се появява телефонът, не е ваше Той е посочен като Alcatel 6060 По принцип бихме смятате, че това е грешка или телефонът, споменат в мрежата, не е този, за който говорим. За щастие експертите казват, че този телефон трябва да е Alcatel Idol 5 Благодарение на това изтичане на информация можем да знаем всички технически подробности за този телефон.

Телефонът работи с Android 7.1 операционна система, подчертана промяна от 5S, която включва Android 7.0 Имаше много слухове за 5S, тъй като не изглеждаше, че ще бъде пуснат в САЩ. спецификациите на Idol 5 правят много вероятно този телефон да бъде пуснат на пазар, толкова важен като американския.

Други спецификации, които трябва да подчертаете, са двете камери на телефона. 12-мегапикселова задна камера и предна камера за селфита и 8-мегапикселови видео разговори Има RAM от 3GB и капацитет за съхранение от 32GB. Можете да прочетете останалите спецификации в изображението, намиращо се в статията. Очевидно Idol 5 иска да бъде продължението на Idol 4. Какво мислите за този телефон?

Популярна тема