Купете LeEco Le Max 2 евтино от Tomtop

Съдържание:

Купете LeEco Le Max 2 евтино от Tomtop
Купете LeEco Le Max 2 евтино от Tomtop
Anonim

Днес ви предлагаме една от онези оферти, на които няма да можете да откажете, защото вече можете купете LeEco Le Max 2 евтино от Tomtop Това е страхотен терминал който ви подхожда, за да харесате веднага щом го откриете, защото също е същият смартфон, но се предлага в 2 версии, една по-висока и една по-ниска, така че можете да изберете това, от което се нуждаете, и повече отговаря на вашите нужди.

Ако искате да купите евтино LeEco Le Max 2 от Tomtop, не пропускайте тази оферта. По-конкретно, имаме 2 различни модела за закупуване, един от среден клас за 178 евро и друг от висок клас за 347 евро (по-добрата версия).

Купете LeEco Le Max 2 евтино
Купете LeEco Le Max 2 евтино

Купете LeEco Le Max 2 евтино от Tomtop

И двата терминала споделят дизайн, но характеристиките са различни, защото единият е по-основна версия, а другият е версия от най-висок клас. По-конкретно, можете да закупите тези терминали на разпродажба:

  • LeEco Le Max 2 4GB RAM + 64GB за 178 евро.
  • LeEco Le Max 2 6GB RAM + 64GB за 347 евро.

Можете да получите „два пъти по-добър“терминал за два пъти повече пари, но си заслужава. Да ви кажа, че спецификациите на LeEco Le Max 2 са както следва:

5,7-инчов екран и 2K резолюция. Осъществено от Snapdragon 820 64-bit Quad Core. В областта на камерите говорим за 8MP предна камера и 21MP задна камера.

В противен случай имаме Android 6.0 Marshmallow, но с перспективи да видим Nougat един ден. В противен случай ще бъде лошо, че не можете да поставите ROM, така че това е добра новина. Освен това идва с 3100mAh, Quick Charge 3.0 и сензор за пръстови отпечатъци.

Купете ги на разпродажба от 178 евро

Но най-хубавото е, че с тази оферта от TomTop можете да закупите LeEco Le Max 2 на най-добрата цена Въз основа на версия, която искате, ще трябва да платите 178 евро или 347 евро, но си заслужава, защото говорим за смартфон от висок клас, който можете да платите повече или по-малко в зависимост от това, от което се нуждаете.

Това е един от най-добрите смартфони днес, така че не се колебайте да разгледате и ако решите да го купите, побързайте, преди да е разпродаден. Ще се възползвате ли от тази оферта, за да купите евтино LeEco Le Max 2 на Tomtop? Не се колебайте да въведете следните връзки сега, за да получите своя:

Популярна тема