Изтекли изображения на новите телефони Motorola

Съдържание:

Изтекли изображения на новите телефони Motorola
Изтекли изображения на новите телефони Motorola
Anonim

Последните няколко дни ни оставят с множество новини за Motorola завръщането на компанията в челните редици на телефоните пазарът е много интензивен. Успяхме да научим подробности за някои от нейните модели и малко по малко се знаят повече подробности за мобилните телефони, които компанията ще пусне тази година Досега знаехме имената на някои от дизайните, които щяха да пуснат на пазара. Moto E4, Moto C, Moto X, а също и Moto Z2

Сега също успяхме да открием нова версия на Z2, наречена Moto Z2 Force. изтекоха изображения на Moto Z2 Force и други модели, които компанията ще пусне през 2017 г. Искате ли да видите новите смартфони на Motorola?

снимка
снимка

Moto Z2 Force, Moto E4 и Moto C изтекоха

Въпреки ниското качество на изображенията, както можете да видите на изображението по-горе, Moto Z2 Force представя някои промени в дизайна си от това, с което компанията е свикнала. Бутонът „начало“, променя формата си и е сега овален, много подобен на Moto G5 според слуховете двойна камера се вижда на снимката и можем да видим магнитните конектори на телефона. Не се знае много повече за неговите спецификации, въпреки че има много слухове онлайн, но нищо не е потвърдено.

снимка
снимка

Както Moto E4, така и Moto C имат версия Plus За Moto E4 ви казахме преди, когато бяха изтекоха вашите спецификации. Moto C е най-евтиният оформление от всички тях и ние също знаем доста за него. Досега знаехме достатъчно подробности за телефона и сега можем да видим самия телефон благодарение на тези изображения.

снимка
снимка

Motorola няма да стартира всички тези телефони едновременно. Поне не изглежда, че това ще бъде неговият план. Както Moto E4, така и Moto C имат общи аспекти и и двата имат версията Plus. Това предполага, че ще бъде пуснат по едно и също време Moto Z2 и Z2 Force се очаква да ще бъде пуснат за лято Какво мислите за тези дизайни на Motorola?

Популярна тема