Android Pay се интегрира с банкови приложения

Съдържание:

Android Pay се интегрира с банкови приложения
Android Pay се интегрира с банкови приложения
Anonim

Процесът на плащане с мобилния телефон се оказва доста скъп. Въпреки че има доста приложения, които улесняват плащането с вашия смартфон, има доста проблеми с координацията Някои банки използват само определени приложения и интеграцията между тях оставя много за бъдете желани. Android Pay беше представен като решение на много от тези проблеми. Не се получи, но изглежда Google вече работи върху пренасочването на приложението за наистина ефективна употреба.

Android Pay искаше да улесни плащането без кредитни карти, само с мобилния телефон. Въпреки че е вярно, че полезността му е повече от доказана, тя послужи на всяка банка да пусне собствено приложение Android Pay реши да опита да променя ситуацията и обявява ще се интегрира с банкови приложения Поне в Съединени щати

снимка
снимка

Как ще работи Android Pay сега?

Google видя как очакванията за растеж на приложението са далеч под очакванията. Приложението, предназначено да бъде справка, е оставено на половин газ. Така че Google трябваше да измисли начин да се опита да гарантира присъствието си или поне да поддържа известна уместност. Как?

Android Pay ще бъде интегриран с приложенията на основните банки в Съединените щати По този начин не е необходимо да имате системното приложениеинсталирани плащания за Android. Идеята е, че можете да импортирате карти от банкови приложения в Android Pay, но самата компания казва, че това не е необходимо. Всичко, което трябва да направите, е да имате банкови приложения, за да можете да се насладите на предимствата на Android Pay

Макар да е вярно, че може да изглежда като малко странно движение, то не е съвсем погрешно. Google знае, че платежната му система не расте по желания начин и че може да е провал. За да избегне по някакъв начин спада в популярността и броя на потребителите, се съюзява с банките и се интегрира в техните системи За потребителя също е по-удобно, тъй като просто трябва да имате инсталирано приложението на вашата банка Какво мислите за този ход на Android Pay?

Популярна тема