Sharp Z3: Изтекли спецификации

Съдържание:

Sharp Z3: Изтекли спецификации
Sharp Z3: Изтекли спецификации
Anonim

Тази марка може да не е позната на мнозина, но Sharp е марка, която е доста популярна в Азия. Особено в Китай и Тайван Вече сме ви разказвали за някои от техните модели и добрите чувства, които ни оставиха. Истината Sharp е марка, която трябва да имате предвид. Те правят качествени смартфони. Нещо, което винаги е интересно за много потребители. Най-големият проблем обикновено е тяхната наличност, тъй като изданията им са ограничени до Азия.

Sharp се подготвя за 2017 г. с лансирането на новия си смартфон Името му е Sharp Z3 и поема управлението от Z2, пуснат на миналата година. Телефон засега е потвърдено за пускане в Тайван Знаейки, че предишните му модели не са били официално лансирани в Европа и Америка, ние не очакваме този телефон да бъде лансиран на тези пазари. Въпреки това със сигурност може да купите телефона в различни онлайн магазини

снимка
снимка

Спецификации на Sharp Z3

Мобилният телефон се предлага в уникален цвят, който е златен, нюанс на шампанско. дебелината е 7,78 mm, а мерките му са 157,9 x 78,5 mm Като общото му тегло е 185 грама Ако се съсредоточим върху спецификациите на екрана, той има 5,7-инчов екран Той предлага максимална разделителна способност и четливост в условия на силна пряка слънчева светлина. Home бутонът, физически присъстващ на телефона, също работи със сензор за пръстови отпечатъци.

Телефонът има две камери. Задната камера е 16 мегапиксела, докато предната камера е 13 мегапиксела. Трябва да се каже, че и двете камери поддържат стандартите, които виждаме на пазара за други телефони с двойна камера.

Sharp Z3 е телефон с две SIM карти Той работи с Snapdragon 652 и има 1,8 GHz процесор По отношение на RAM няма много изненади и както обикновено има RAM от 4GB Що се отнася до пространството за съхранение, има общо 64GB на разположение. Телефонът работи на Android 7.0. Nougat Батерията му е 3,100 mAh Sharp Z3 се предлага в Тайван от тази събота, 15 април, и през целия май ще бъде наличен в други страни в Азия, в Азиатско-Тихоокеанския регион. Цената му е 462$. Какво мислите за този телефон?

Популярна тема