Снимки на Elephone S8: Мобилен без рамки

Съдържание:

Снимки на Elephone S8: Мобилен без рамки
Снимки на Elephone S8: Мобилен без рамки
Anonim

Малко по малко научаваме повече подробности за новия Elephone S8 Последните новини идват от официалния Twitter акаунт на компанията; Elephone публикува серия от изображения, които ни показват телефон без рамки, с дизайн, много подобен на Xiaomi Mi Mix.

Какво знаем за новия Elephone S8?

Повечето от характеристиките на новия телефон Elephone все още не знаем, но вече има някои неща, които можем да ви кажем предварително. От една страна, екранът ще бъде 6 инча с Full HD резолюция; По този начин Elephone S8 попада в гамата на фаблетите. От друга страна, процесорът ще бъде Helio X27 заедно с 4 GB RAM И накрая, поради липсата на снимка, показваща гърба на устройството, се говори, че може да включва двойна основна камера.

снимка
снимка

Elephone S8: Копие на Xiaomi Mi Mix?

Гледайки снимката на предната част на телефона, виждаме скенер за пръстови отпечатъци в долната част. Може би щеше да е по-добре, ако Elephone беше избрал да постави скенера за пръстови отпечатъци отзад и по този начин да ни донесе изцяло преден екран.

Дизайнът на Elephone S8 е проследен до този на Xiaomi Mi Mix. В един от долните ъгли виждаме и сензора на предната камера на телефона. Xiaomi Mi Mix също го намира в тази зона поради липсата на горна рамка.

Заслужава да се отбележи, че Elephone S8 има малко по-висок марж от Mi Mix. Но нека помним, че в изображенията виждаме само прототип, така че може би Elephone изпипва малко детайлите, преди да го пусне на пазара.

Elephone е далеч от настигането на други китайски марки като Xiaomi. Основната характеристика на техните устройства обикновено е дизайн, многократно копиран от други терминали; производителността понякога оставя много да се желае. Когато научим повече подробности за Elephone S8, ще ви разкажем за тях.

Популярна тема