Потребители на Facebook Messenger през февруари 2017 г.: 1,2 милиарда

Съдържание:

Потребители на Facebook Messenger през февруари 2017 г.: 1,2 милиарда
Потребители на Facebook Messenger през февруари 2017 г.: 1,2 милиарда
Anonim

Може да изглежда като незначителна цифра, но 1,2 милиарда означава да имате толкова потребители, колкото WhatsApp, това е новият брой потребители, които Facebook Messenger достигна през февруари 2017 г., но има измама, както правят напоследък във Facebook.

Не че са изневерили на показателите, изобщо не, 1,2 милиарда потребители са се свързали с Messenger през февруари 2017 г. поне веднъж същия месец. Това да, Messenger не е приложение, което инсталирате само за себе си, а по-скоро защото Facebook ви принуждава да го инсталирате на мобилния си телефон, ако искате да използвате неговия чат и да премахнете известията за съобщения, или инсталирате Messenger или инсталирате Facebook Lite и се наслаждавате на Messenger и Facebook в едно приложение, но с наистина лош дизайн. Прилагам тази снимка от ноември 2015 г., за да видите как се е развил растежът на потребителите оттогава.

Потребители на Facebook
Потребители на Facebook

1,2 милиарда потребители за Messenger

Това означава, че 1 от всеки 7 души в света използва вашето приложение, това означава, че WhatsApp има сериозен конкурент, но и двете приложения се състезават в една и съща лига, тъй като те са от същия собственик.

Сега Messenger ще трябва научи много от WhatsApp, защото никой не ви кара да го инсталирате насила, въпреки че е най-широко използваният от всички, винаги има някакъв социален натиск използвайте това приложение, а не друго, което никой не използва.

Messenger достига впечатляващ брой потребители

Сега просто трябва да видим как се развиват, вероятно ли е Facebook Messenger да има повече потребители от WhatsApp през 2018 г.? Да, така е и като се има предвид, че Facebook има толкова много потребители, е вероятно в крайна сметка те да продължат да мигрират. Също така е вярно, че WhatsApp загуби много по отношение на използваемостта през последните месеци и статусите дразнят потребителите толкова много, че в крайна сметка това, което Facebook иска, е те да преминат към приложение.

Използвате ли Messenger? Възмутени ли сте защо Facebook ви принуждава да инсталирате различни приложения на телефона си, за да чатите с контактите си? Искаме да знаем какво мислите за това, реалността е, че използваме толкова много Facebook приложения на мобилни устройства, че батерията пада и това не е защото ги „използваме“твърде много…

Популярна тема