JJRC H37: Купете сгъваем дрон за селфи на най-добра цена

Съдържание:

JJRC H37: Купете сгъваем дрон за селфи на най-добра цена
JJRC H37: Купете сгъваем дрон за селфи на най-добра цена
Anonim

Не за първи път виждаме марка, която пуска дрон за правене на селфита и истината е, че много хора смятат, че дроновете за селфита са тромави, не много полезни и скъпи. Не е вярно, JJRC създаде сгъваем дрон за селфита, който освен че е много полезен, може да бъде закупен на много добра цена.

Дронът JJRC H37 е сгъваем дрон, който се побира в джоба ви, включва камера за правене на селфита и може да се управлява от мобилния ви телефон, така че да можете да го сгъвате, носите в джоба си и го използвайте по всяко време, нямате нужда от много място, за да носите целия материал. Тук можете да вземете JJRC H37 на най-добра цена.

купете-сгъваем-селфи-дрон
купете-сгъваем-селфи-дрон

Защо JJRC H37 е идеалният дрон за правене на селфи?

Този дрон не е шега, той е много добре обмислен и разполага с всички необходими технологии, за да го превърне в идеален фото партньор, той е практичен и управляем и ви позволява да правете снимки от места, които не бихте могли.

Идеалното нещо е да имате Phantom, за да правите селфита, но това струва повече от 500 евро, тромаво е и не е толкова добро за задачата, защото ако ви удари с крило, ще отидете в болница. Това малко същество от JJRC е много по- практично и много по-добре обмислено за задачите си.

  • Носете WiFi FPV, за да можете да видите какво вижда той от телефона.
  • Има режим headless, така че да не го загубите и може да лети без глава, без да се завърта и ви улеснява да летите.
  • Върнете се с едно натискане на клавиш на ваша страна.
  • Има дори шанс да изпълни обръщания.

Използването му е толкова лесно да го купите, да го купите, да поставите батерията и да изтеглите приложение на мобилния си телефон, което ще ви позволи да го управлявате и да правите снимки и видеоклипове с неговата вградена камера. Невероятно е и най-хубавото е, че можете да го намерите за малко над 30 евро Ще ви оставим две опции за покупка, изберете тази, която ви подхожда най-добре. Най-евтината цена е Tomtop благодарение на купона за отстъпка.

Популярна тема