Златният Samsung Galaxy S8 струва 2700 евро

Съдържание:

Златният Samsung Galaxy S8 струва 2700 евро
Златният Samsung Galaxy S8 струва 2700 евро
Anonim

През последните няколко седмици изглежда почти невъзможна мисия да има ден, в който да не говорим за Galaxy S8 Който е може би най-обсъжданият и успешен телефон досега 2017 г. продължава да генерира новини. След като знаех неговите спецификации, различни подробности и бяхме в състояние да научим повече за работата му, телефонът продължава да поднася изненади. Сега е наличен за резервиране на нова версия на телефона. Какво е специалното за тази нова версия?

Samsung Galaxy S8 се предлага и в златно Нямаме предвид само злато. Имаме предвид телефон, направен със злато Въпреки че може да изглежда изненадващо за вас, има три версии на S8 и S8+, които можем да считаме за луксозни. Искате ли да знаете повече?

снимка
снимка

Galaxy S8 Gold, Platinum & Rose Gold

Три версии за всеки вкус, но не и за всеки джоб. Първата от възможностите е Galaxy S8 или S8+, направени с 24 каратово злато Останалите телефонът поддържа функциите на нормалния, въпреки че идва с някои допълнителни луксозни аксесоари. Сред тях луксозна дървена кутия, в която да поставите телефона, зарядно от най-зрелищните, оборудване за виртуална реалност и автентичен кожен портфейл. Този пълен пакет е на цена от €2700

Другите две налични версии на телефона имат много сходни цени, само няколко евро промяна. Един от тях е направен с платина и е най-скъпият в тази серия. Третият и последен модел е изработен от 18-каратово розово злато Малко по-малко луксозен от първия телефон и като се има предвид цвета, също малко повече момичешки

Както можете да видите три различни версии с обща характеристика: Лукс. Възможно е тези три модела да имат голям успех и да помогнат на Galaxy S8 също да спечели феновете на луксозни артикули Въпреки че може да изглежда малко екстравагантен ако погледнем цената му, може да се окаже, че за други това го прави наистина привлекателен. Какво мислите за тези версии на Galaxy S8?

Популярна тема