Tom Clancy's Shadowbreak ще бъде достъпна за Android и iOS

Съдържание:

Tom Clancy's Shadowbreak ще бъде достъпна за Android и iOS
Tom Clancy's Shadowbreak ще бъде достъпна за Android и iOS
Anonim

За любителите на игрите със стрелба днес носим много добри новини. Сагата Tom Clancy, създадена от Ubisoft, е доста популярна за конзоли и компютри. Френската компания най-накрая обяви старта на нова част от сагата. Добра новина за вашите последователи. Сега има малка промяна, за която трябва да знаете. Играта няма да бъде достъпна за масовите медии. Както може би се досещате, новата игра Tom Clancy ще бъде достъпна за Android и iOS

Tom Clancy's Shadowbreak е името на най-новата част от тази сага. Ще бъде пуснат за мобилни телефони през следващите месеци Проследете същността на игрите в сагата. Ще се поставим в ролята на снайперист, който трябва да ръководи екип от специалисти. Вие ще трябва да ръководите всички мисии на този отбор.

снимка
снимка

Характеристики на Shadowbreak

Ubisoft потвърди, че играта ще бъде структурирана в 3-минутни битки По това време потребителите трябва да атакуват врага и да победят техните войски Също така искат да напреднат и защитят собствения си отбор, базата и арсенала си. Идеята е да хванете снайпериста на противниковия отбор възможно най-бързо.

Играта осигурява множество оръжия, за да можете да участвате в гореспоменатите битки. Също така включва до четири различни единици във всяка битка, от които да избирате. Всеки път, когато операция бъде извършена успешно ще получите награда Споменатата награда се прави в Cash, валутата в играта. Ще получите и специални карти, които ще ви помогнат отключете оръжия или оборудване.

Tom Clancy's Shadowbreak вече се предлага в Канада както на Android, така и на iOS На момент точните дати относно световното му пускане не са потвърдени. Ubisoft потвърждава, че ще бъде тази година, вероятно през втората й половина. Докато не получим нови новини, можем само да чакаме с нетърпение да изпитаме тази игра. Искате ли да играете Shadowbreak?

Популярна тема