5 неща, които Galaxy S8 прави по-добре от LG G6

Съдържание:

5 неща, които Galaxy S8 прави по-добре от LG G6
5 неща, които Galaxy S8 прави по-добре от LG G6
Anonim

Samsung Galaxy S8 е по-скъп от LG G6, но има 5 неща, за които разликата в цените е повече от оправдана, 5 детайла, които оправдават разлика не от 50 евро, но много повече пари, които не са отразени в цената.

Samsung и LG пуснаха и двата водещи модела на пазара този месец и това ги кара да се конкурират един срещу друг на пазара. Samsung продава своя Galaxy S8 на цена от 800 евро, а LG го продава за 750 евро, но ние вярваме, че този път разликата в цената е повече от оправдана и ако цената на Galaxy S8 е правилна, струва ни се, че LG G6 трябва все още струва по-малко.

LG G6 срещу Galaxy S8
LG G6 срещу Galaxy S8

5-те неща, които Galaxy S8 прави много по-добре

Не искаме да омаловажаваме LG G6, в никакъв случай, това е страхотен телефон, но сме сигурни, че има 5 неща, които Galaxy S8 на Samsung прави много по-добре.

Безжично зареждане за всички Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 има безжично зареждане във всички свои модели. LG монтира само LG G6, продаван в САЩ. и в Канада безжично зареждане.

Ако живеете в САЩ или Канада, това няма да има значение за вас, но другите модели на LG G6 нямат безжично зареждане, а в случая на Samsung те всички имат. Може да не изглежда така, но безжичното зареждане е нещо много удобно за зареждане на мобилния телефон и също така избягваме повредата на конектора за зареждане с течение на времето.

Много опции за отключване на терминала

Четецът на пръстови отпечатъци на Samsung Galaxy S8 не е на най-доброто място, вярно е. Сега имате няколко опции за защита на вашето устройство и една от тях е новият четец на ириса.

Този четец на ирис е много по-бърз, отколкото изглежда, имате също разпознаване на лица и други методи. В LG G6 има само един четец на пръстови отпечатъци, който може да бъде достигнат съвсем добре, нищо друго.

CPU на Galaxy S8 е по-мощен и ефективен

Не че Snapdragon 821 на LG G6 е бавен, но е вярно, че ще бъде по-бавен и по-малко ефективен, което означава, че може да стане по-бавен и да изразходва повече батерия.

В случая с процесора в Galaxy S8 имаме първия 10nm процесор в мобилен телефон и това ще направи Galaxy S8 по-способен. Има повече от очевидни подобрения в този аспект, че LG не искаше да представи терминала. Само този процесор е в състояние да оправдае допълнителната цена на телефона.

Galaxy S8 няма 32GB опция

Това е нещо добро. LG G6 в Европа и Америка идва само с 32 GB, което е наистина малко. Що се отнася до Samsung, Galaxy S8 беше пуснат в световен мащаб с 64 GB и двата поддържат microSD. В Азия изглежда дори ще има опция със 128 GB.

Да, както го чувате, мобилен телефон с 32 GB в средата на 2017 г. за 750 евро, LG излязоха малко извън контрол с цената…

Виртуална реалност и новият Samsung DeX

Samsung DeX
Samsung DeX

Вярно е, че ще трябва да платите за аксесоари за Galaxy S8, ако ги искате, но тази година Samsung пусна перфектен телефон за виртуална реалност, благодарение на новият Gear VR.

В допълнение към това Samsung пусна и Samsung DeX, който може да бъде закупен за 99 евро и ни позволява да превърнем мобилния телефон в настолен компютър, позволява ни да се свързваме клавиатура и мишка и се наслаждавайте, това е крачка напред и LG G6 няма нищо от това.

Може да не изглежда достатъчно, но тези 5 неща правят ценовата разлика наистина малка за всичко, което предлага. Samsung Galaxy S8 трябваше да заложи много, много силно тази година с всичко, което се случи с Galaxy Note 7 и ние вярваме, че са се справили наистина добре.

Ако вземем предвид конкуренцията Samsung нанесе голям удар на масата с новия Galaxy S8, който предлага всички нови стандарти и технологии, от които всеки може да се нуждае. Samsung е компания, която прави нещата наистина добре тази година, въпреки факта, че много хора ги критикуват. Вече можете да закупите и двете, но ако харесвате Galaxy S8, това е вашият момент. Разпродажба е за по-малко от 800 евро.

Популярна тема