Изтеглете Kingdom Hearts Union X (Cross) за Android безплатно

Съдържание:

Изтеглете Kingdom Hearts Union X (Cross) за Android безплатно
Изтеглете Kingdom Hearts Union X (Cross) за Android безплатно
Anonim

Kingdom Hearts X Unchained, плат с името, отдавна пристигна на Android. Сега година и половина по-късно пристигна нова актуализация и вероятно си струва да опитате.

Square Enix е страхотна компания, която е създала някои от най-добрите игри на всички времена и с последната актуализация те дори промениха името на играта, сега е Kingdom Hearts Union X (Кръст). Искате ли да научите повече за играта?

Kingdom Hearts Union X
Kingdom Hearts Union X

Kingdom Hearts Union X (кръст)

Тази актуализация наистина си заслужаваше, ако оригиналната игра беше добра, тази я подобрява в някои ключови аспекти. С новата актуализация мултиплейърът е подобрен много, ако вече е бил добър, има подобрения, които ще ви накарат да видите, че все още има много място за подобрение.

Мултиплейърът на

Kingdom Hearts X вече е напълно отделен от играта и до 6 играча могат да бъдат насърчавани да изпълняват нови куестове и събития директно. И да, така че комуникацията и социалният фактор да не бъдат загубени, компанията е добавила комуникационна система чрез емотикони и мини-съобщения в най-чистия стил на Overwatch. Когато системата за комуникация е добра, екипът разбира много по-добре и играта е много по-приятна.

За насърчаване на актуализацията бяха добавени някои 600 нови мисии (куестове), които ще ни дадат достатъчно сюжет, ще ни осигурят медали, финални босове, нови герои и много събития.

Що се отнася до материала, има и нови светове, повече материали и много кинематографични сцени, които ще ни позволят да разберем по-добре историята на Kingdom Hearts, един от най-добрите игри за всички времена. Освен това, тъй като е предистория, е много трудно да се разбере добре историята и по този начин ще бъде малко по-лесно.

Kingdom Hearts Union X вече се предлага в Google Play Store напълно безплатно, ако вече сте имали играта, тя ще бъде актуализирана директно, а ако не, отидете в Google Play, за да го направите. Ако харесвате сагата, ще харесате новата актуализация.

Популярна тема