Открийте броя на резервите на Samsung Galaxy S8

Съдържание:

Открийте броя на резервите на Samsung Galaxy S8
Открийте броя на резервите на Samsung Galaxy S8
Anonim

Броят на заглавията, които Samsung Galaxy S8 генерира след представянето му, продължава да расте. През последните седмици чухме много новини, свързани с този нов модел на Samsung Имаше слухове, някои официални потвърждения от компанията и дори подигравки от страна на конкурентите. Въпреки това, очакването за Galaxy S8 е огромно.

Корейският гигант изглежда решен да доминира на пазара на смартфони през 2017 г. и работи с всички възможни средства, за да постигне тази цел. Големи надежди се възлагат на Galaxy S8 и S8+, като тези искат да се възстановят от миналогодишните провали. Изглежда, че този път компанията прави нещата както трябва. И вече имаме цифри за измерване на този успех Как се справя Galaxy S8?

снимка
снимка

Много резервации за Galaxy S8

Решението на Samsung да не представи Galaxy S8 по време на Мобилен световен конгрес в Барселона остави много съмнения. Някои критици го видяха като проява на страх от страна на компанията. Освен това те не искаха да бъдат засенчени от представянето на LG G6 Ход, който не изглеждаше успешен от страна на корейската компания. Сега цифрите за предварителни поръчки за Galaxy S8 доказват обратното.

Новият телефон на компанията бие всички рекорди Само два дни след представянето му и достъпността му за предварителна поръчка, Galaxy S8 е поръчан предварително общо 550.000 пъти Цифрите със сигурност са много положителни и компанията ще бъде много доволна от получаването на телефона досега.

Тези числа са повече от два пъти резервациите, получени от Galaxy Note 7, и пет пъти повече от тези, получени от Galaxy S7 Остава да видим дали цифрите се задържат през тази година, а също и дали този нов дизайн отговаря на очакванията. Ако телефонът успее, продажбите със сигурност ще бъдат високи.

Популярна тема