Galaxy Note 7R: Galaxy Note 7 е ремонтиран

Съдържание:

Galaxy Note 7R: Galaxy Note 7 е ремонтиран
Galaxy Note 7R: Galaxy Note 7 е ремонтиран
Anonim

Samsung Galaxy Note 7 се готви отново да се върне в магазините. Изглежда турнето му още не е приключило. Или поне това изглежда е идеята на Samsung Въпреки че за завръщането си на пазара корейският гигант е подготвил промени. По принцип те ни предлагат нова версия на телефона след като преминем през сервиза. Основната идея е да го направим по-сигурен телефон, така че основният проблем да бъде решен.

С връщането на Note 7 на пазара имаше много промени. Всъщност имаше много слухове че той няма да се върне по никакъв начинСега изглежда, че научаваме повече за тази нова версия, с която Samsung ще се върне в магазините. Батерията беше голям проблем за този модел. Ще има ли решения?

снимка
снимка

Промени в Galaxy Note 7

Проучване, проведено от Samsung, разкри, че батерията е основната причина за проблеми с телефона прегаряне произлиза от батерията и дизайна проблем с него. Бързането на компанията да се опита да реши проблема не направи нищо друго, освен да го разшири. Появиха се нови проблеми при запояване. Това доведе до стопяване на медта и късо съединение

Samsung в крайна сметка изтегли Galaxy Note 7 от пазара, за да предотврати ескалирането на проблемите. Сега компанията се надява да върне този модел на пазара Най-голямата разлика с тази нова версия е батерията на телефона Старата беше 3500 mAh, докато сегашната е 3200 mAh Тази промяна има пряк ефект върху автономността на телефона. Сега казаната автономия е намалена с 10%

В момента нищо не се знае за пускането на пазара на този ремонтиран Galaxy Note 7 Очаква се това да стане през следващите няколко месеца, въпреки че може да бъде и опасно сега, когатостартирането на S8 вече е планирано. Освен това прогнозите за продажби на S8 продължават да спадат , така че очаквайте натоварена година за Samsung.

Популярна тема