Изтеглете приложението, за да знаете работното време на всеки бизнес

Съдържание:

Изтеглете приложението, за да знаете работното време на всеки бизнес
Изтеглете приложението, за да знаете работното време на всеки бизнес
Anonim

Нещо, което със сигурност се е случвало на всички ни в даден момент е да отидем в магазин и да видим, че е затворен Или просто да не знаем до колко часа ще бъде отворен. Те са обичайни неща и бихме искали да можем да се спасим. Поради тази причина вече имаме приложение, което може да ни помогне да избегнем този тип ситуации. Работно време е името на това приложение. Благодарение на него можем да знаем всички работни часове на фирми в даден район

Сега с помощта на приложението можете да се спасите от ненужни пътувания до магазин, който се оказва затворен. Без съмнение може да бъде много интересна опция, която може да ни спести време и усилия. Искате ли да знаете как работи?

снимка
снимка

Как работи Работно време

Приложението е много просто и удобно за използване, нещо, което несъмнено е ключово за потребителите. Веднага след като го инсталирате ще видите колко лесно се придвижвате в него и няма да имате ни най-малък проблем. В него можем да намерим работното време на всички фирми в даден район. Налична е също бизнес информация за контакт. Подобно на други приложения, можем бързо да намираме фирми.

Позволява ни да търсим в въз основа на типа бизнес, който търсим (хотел, банка, аптека, магазини за дрехи, ресторанти…), а също иla zone Тоест, ако търсим бизнес в текущото ни местоположение или в друго. Просто въведете пощенски код или име на град и подробен списък ще бъде наличен. След като извършите търсенето, списъкът ви показва отворени и затворени фирми. Ако щракнете върху бизнес, ще можете да видите точния адрес и неговата информация за контакт (телефон, имейл и факс).йени

В допълнение има връзка към Google Карти Благодарение на тази връзка можете да прегледате най-краткия маршрут до този бизнес. Можете също да запазите всички фирми, които посещавате, в запазена секция. Така че ги разполагате по-бързо. Ако имате собствен бизнес, можете да го добавите към приложението. Работно време е интересно и много полезно приложение. Какво мислите за това приложение?

Популярна тема