5 Android игри с конзолна графика

Съдържание:

5 Android игри с конзолна графика
5 Android игри с конзолна графика
Anonim

Когато става въпрос за изтегляне на игра за вашия смартфон, графиките са много важен аспект за мнозина. Харесваме игра, която има качествена графика и е увлекателна и визуално зашеметяваща. Все повече игри включват висококачествена графика, без това да означава, че телефонът е по-бавен или играта отнема време за зареждане. Благодарение на това повече потребители търсят игри с по-добра графика.

Ако сте един от тези взискателни потребители, които също търсят най-добрата графика на вашия смартфон, ние ви представяме списък с 5 игри за Android с графика на конзолата. Разнообразна селекция за всеки вкус. Готови ли сте да ги откриете?

Asph alt Xtreme

Тази игра от Asph alt saga поддържа същността на играта и ни дава възможност да избираме всички видове коли в различни ситуацииТова е нещо различно и не е толкова фокусирано върху суперавтомобилите. Интересна игра и силно препоръчителна за тези, които са фенове на състезателните игри.

Мъртъв тригер 2

Зомбита са едни от най-популярните през последните години. От филми, сериали и разбира се игри. Сега можете също да се биете с тях на вашия смартфон благодарение на тази игра. Изпълнете мисии, за да убиете зомбитата с различни оръжия. Изправете се пред различни предизвикателства, за да напреднете.

FIFA Mobile

снимка
снимка

И от убиването на зомбита преминаваме към football Играйте на красивата игра в тази Android версия на класика като FIFA Изберете между отбори от повече от 30 различни лиги и спечелете шампионата на лигата. Той също така включва режим на обучение Класика, която винаги работи и се харесва от различни аудитории.

Six-Guns: Duel of the Gangs

Отиваме в стария запад в тази игра. Играйте като каубой, който е станал престъпник Можете да изпълнявате мисии, за да напредвате в играта. Има и възможност да се състезавате с други потребители на играта Състезавайте се дори в конни надбягвания.

Republique

Тази игра има пет различни епизода. Ще можете да инфилтрирате навсякъде и да избегнете наблюдението на охраната и охранителните камери. Освен това има и много пъзели за решаване. Интересна игра и различна от останалите в този списък. Единственият му недостатък е, че трябва да се плати.

Това е нашата селекция от игри. Имате ли вече някое от тези? Какво мислите за тази селекция?

Популярна тема