Galaxy Note 8: Първо изтекло изображение

Съдържание:

Galaxy Note 8: Първо изтекло изображение
Galaxy Note 8: Първо изтекло изображение
Anonim

Вчера много уебсайтове започнаха да изтичат какво ще бъде първото изображение на Galaxy Note 8. Въпреки че фиаското на 2016 г. беше Galaxy Note 7, компанията прави не се отчайва и е ясно, че ще подобри един от звездните си продукти през 2017 г. след 2 години на суша.

Причината за двете години на суша е повече от ясна, първо Galaxy Note 5, който не излезе в Европа, а след това Galaxy Note 7, чиято батерия избухна поради производствен дефект. Какво ще кажеш? Да, сега Samsung се надява да пусне Note 8 през втората половина на 2017 г. и изглежда, че първото изображение е изтекло.

galaxy note 7
galaxy note 7

Как ще изглежда Galaxy Note 8?

Слуховете, разпространени в Android Headlines, говорят за Galaxy Note 8, много подобен на настоящия Galaxy S8 Plus.

Всъщност спецификациите му изглеждат много, много подобни на тези на Galaxy S8:

  • Samsung Exynos 8895 или процесор Qualcomm Snapdragon 835 вътре.
  • 6,35-инчов екран с безкраен дисплей и 4K резолюция, нещо, което със сигурност ще видим, ако екранът ви има диагонал по-голям от 7 инча, нищо неразумно предвид текущото съотношение екран/предна част.
  • До 6 GB RAM.
  • До 128 GB памет.

Въпреки че спецификациите не отиват твърде далеч от това, което ще видим, и можем също да видим как Bixby ще пристигне, това изображение не е на Galaxy Note 8 или далеч.

Това изтекло изображение от уважаван китайски източник не е нищо повече от Galaxy S8+ със S-Pen до него. S-Pen е едно от предишните поколения Ако тази година има S-Pen с размера на Galaxy S8, почти съм сигурен, че S-Pen на снимката го прави не пасва на филтрирания телефон, колкото и голям да изглежда.

Ще има много слухове, все още сме през април и Galaxy Note 8 вероятно няма да пристигне до октомври или ноември 2017 г., така че те ще се случват един след друг и веднага щом намерим по-твърд, ще покажете го на всички вие. Какво мислиш? Мислите ли, че сме прави и че това не е бъдещият Galaxy Note 8? Ясно ни е, че ще бъде много подобен на настоящия Galaxy S8, но няма да е идентичен или със същото съотношение на екрана със сигурност, няма да има смисъл.

Популярна тема