Петте най-добри приложения за любителите на животни

Съдържание:

Петте най-добри приложения за любителите на животни
Петте най-добри приложения за любителите на животни
Anonim

Броят на хората с домашни любимци е голям и изглежда бавно нараства. Все повече хора осиновяват животно, което да им прави компания. За мнозина кучето или котката е член на семейството и те се грижат за него възможно най-добре. Затова е важно никога да не пренебрегваме животните. Едно от предимствата на смартфоните е, че има все повече и повече приложения, които ни позволяват да помагаме на нашите домашни любимци Днес ви представяме пет приложения за любителите на животни

Приложения, които могат да ви помогнат да направите живота на домашни любимци по-лесен, или също и на вас, собствениците. Можете да се грижите по-добре за тях или да имате информация за тях благодарение на тези приложения. Готови ли сте да ги откриете?

снимка
снимка

Имена на кучета

Както името му ясно показва, с това приложение можете да намерите имена за кучета Има повече от 10 000 различни имена, така че вие може да намери оригинално име много лесно. Изберете пола на вашето куче и страхотен списък с различни идеи. Лесен за използване и много полезен.

Приют за домашни любимци Miwuki – Приемете

Ако търсите осиновете домашен любимец, това приложение може да ви помогне да го намерите. Включващ информация за различни животни, които могат да бъдат осиновени (от кучета и котки до зайци). Те ви показват местоположението където е животното и предоставят информация за контакт

Добре дошли домашни любимци

Ако отивате на вечеря с приятелите си или на романтичен уикенд или ваканция и не искате да оставяте домашния си любимец у дома, проблемът е решен. Това приложение ви показва онези заведения, където е разрешено влизането на животни Така че ще знаете предварително кои места можете да посетите.

Перфектно куче безплатно

Това приложение ви предоставя изобилие от информация за 350 различни породи кучета Благодарение на това можете да научите много факти, които да имате предвид, ако търсите да осиновитекуче. Така ще разберете как се държат с децата като цяло, например. Лесен начин да имате полезна и подходяща информация за кучетата.

MapMyDogWalk

Начин да направите разходката с вашето куче интересна. Това приложение ви предоставя информация за зони или паркове, където кучетата са разрешени Освен това благодарение на GPS то ще ви каже информация за вашият маршрут Той също така ви предоставя информация за изминатите километри, изгорени калории и др.

MapMyDogWalk Цена: Безплатно+

Това е нашата селекция от приложения за любителите на животни. Всеки има различна полезност, но винаги има такъв, който може да ви бъде полезен във всеки един момент. Какво мислите за тази селекция?

Популярна тема