Telegram се обажда VS. WhatsApp. Кое е по добро

Съдържание:

Telegram се обажда VS. WhatsApp. Кое е по добро
Telegram се обажда VS. WhatsApp. Кое е по добро
Anonim

Telegram и Whatsapp са двата основни конкурента сред приложенията за незабавни съобщения И двете приложения са известни с това, че копират функции един от друг, доста редовно. Това затруднява в много случаи избора на едно от двете, тъй като априори може да изглежда, че те са еднакви. В крайна сметка те предлагат същите функции, но с различен дизайн. Последната функция, която и двете са включили, е calls

Сега, благодарение на тази функция, може да бъде ключов момент да видите кое от двете приложения работи по-добре И така, имаме сравнение на различни аспекти, които трябва да бъдат взети предвид, за да видите кое от двете приложения предлага по-добри разговори. Telegram VS. Whatsapp Кой ще спечели?

снимка
снимка

Telegram се обажда VS. Обаждания в Whatsapp

Както казахме, има много аспекти, които трябва да се вземат предвид, за да се определи кой е най-добрият. От страна на сигурността и поверителността, и двете имат екстремно криптиране. Въпреки че има предимство, което Telegram има. Приложението ви дава възможност да блокирате обаждания от нежелани потребители Качеството на обаждането е нещо, от което всички се интересуваме, T elegram представя по-добри звукови условия, правейки аудиото по-добро качество и намалява фоновите шумове

Кое изразходва повече батерия? Това винаги е един от най-големите пъзели за потребителите. При извършване на петминутно гласово повикване и в двете приложения, с мобилен телефон, таксуван на 100%, резултатът е един и същ. И двете консумират 1% батерия Към това се добавя консумацията на данни, друг голям проблем, особено сред най-младите. Ето Whatsapp победителя. Поема 925,9 KB, докато Telegram поглъща 2,5 MB Разликата е повече от забележителна.

По отношение на дизайн и двете са различни. Това също е въпрос на предпочитания и свикване с него, въпреки че дизайнът на Whatsapp може да бъде много по-лесен за използване от хора, които никога не са използвали този тип приложения. Това помага на неговата функционалност, така че Whatsapp ще спечели в този аспект. Както можете да видите, двете приложения са много сходни. Докато Telegram печели в повече технически аспекти и аспекти на сигурността, Whatsapp е по-удобен за потребителя и консумира по-малко данни. Кое от двете приложения предпочитате?

Популярна тема