LG G6 срещу Galaxy S8: Кое е по-добро?

Съдържание:

LG G6 срещу Galaxy S8: Кое е по-добро?
LG G6 срещу Galaxy S8: Кое е по-добро?
Anonim

Два от най-добрите терминали на годината без съмнение са LG G6 и Galaxy S8 Но истината е, че тези терминали са по-сходни един с друг, отколкото си мислите и имат функции, които карат всеки да иска да ги купи (особено S8, защото семейството на Galaxy е по-популярно от LG).

Но далеч от популярността… кой е по-добър? LG G6 или Galaxy S8? В тази статия ги сблъскваме и ще ви кажем кой предпочитаме и защо.

батерия на galaxy s8
батерия на galaxy s8

LG G6 срещу Galaxy S8? Кое е по-добро?

Както очаквахме, тези терминали наистина са много сходни, но има много разлики между тях, които правят разликата.

Ако искате най-добрата мощност, само Samsung може да ви даде това със своя Galaxy S8 Но LG G6 се брои с други функции, които харесваме повече. Например, LG G6 изглежда по-здрав, има най-добре разположения четец на пръстови отпечатъци и има двойна камера Това са някои от предимствата на LG G6 пред Samsung S8. йени

Въпреки това, вярно е, че Samsung можеше да внедри двойната камера, за да „бъде по-добра“, но не искаше. И все пак, снимките са с невероятно качество на S8, дори по-добро, отколкото с двойна камера, така че може да бъде хит. Но ако искате двойна камера, трябва да се насочите към LG G6

По отношение на други функции откриваме по-малко разлики, защото въпреки че размерът на екрана е различен и при двата, той не се забелязва наистина, и двата предлагат фаблет и екран без рамкиВъпреки че LG G6 има малко повече рамка и е по-широк, но на мен лично това ми харесва повече.

Ако искате да похарчите по-малко пари, насочете се към LG G6

Камера LG G6
Камера LG G6

Основната причина да закупите LG G6 пред Galaxy S8 е цената Бих отишла толкова далеч, че да кажа, че това е единствената причина да го направя, защото наистина, ние винаги ценим високо последния чип. И похарчете толкова много пари в този момент, че ако го направите, по-добре купете S8, който идва с най-новия Snapdragon.

Но ако искате да похарчите малко по-малко и не ви пука дали идва с най-новия процесор, LG G6 пак ще бъде страхотна покупка. Един от най-добрите телефони на годината без съмнение.

Въз основа на това, което предпочитате, ще трябва ли да изберете едното или другото? Кое предпочитате?

Популярна тема