Най-добрите трикове за бързо изкачване на чаши в Clash Royale

Съдържание:

Най-добрите трикове за бързо изкачване на чаши в Clash Royale
Най-добрите трикове за бързо изкачване на чаши в Clash Royale
Anonim

В момента Clash Royale е едно от най-популярните заглавия в индустрията за мобилни игри. Една от основните цели на играта е бързо изкачване на чаши и по този начин изкачване на арени. Е, днес сме събрали няколко много прости, но много полезни трика за спечелване на купи в Clash Royale, които със сигурност ще ви бъдат от голяма полза.

Как бързо да вземете чаши в Clash Royale?

Винаги използвайте едно и също тесте

Винаги използването на едно и също тесте има две големи предимства. От една страна, защото се научаваш да боравиш с тези осем карти И, от друга страна, защото покачваш винаги едни и същи картиИма играчи на ниво осем, които имат карти от по-ниско ниво от играчите на ниво шест; това е така, защото последните са се фокусирали винаги върху качването на тези осем карти, докато първите, сменяйки тестета, са качвали повече от петнадесет различни карти.

Намерете перфектното тесте

Мачовете в Clash Royale се състоят от атака и защита; следователно е важно да търсите колода, която е балансирана и има контра за всичко.

снимка
снимка

Играйте игри добре

Един от най-добрите трикове за бързо изкачване на чаши в Clash Royale е никога да не започвате играта. По-добре е да изчакате съперника да започне; по този начин ще знаете от коя страна да се защитите и по този начин няма да оставите кулите си незащитени.

Добра интернет връзка

Въпреки че може да изглежда глупаво, наличието на добра интернет връзка е ключът към печеленето на игри в Clash Royale. Със сигурност сте виждали и червения WIFI символ на екрана от време на време, показващ, че нямате връзка; от там можете да се откажете от играта със загубата на купи, която това води до.

скъпоценни камъни

Добър съвет за бързо изкачване на чаши в Clash Royale е да похарчите скъпоценните камъни, които печелите в отключите сандъци и да увеличите техния цикъл. Можете също така да се възползвате и да видите най-добрите мами за Clash Royale, компилация от 20-те най-добри мами.

Популярна тема