Новите актуализации на Pokémon Go пристигат

Съдържание:

Новите актуализации на Pokémon Go пристигат
Новите актуализации на Pokémon Go пристигат
Anonim

Както ви казахме преди няколко седмици, Pokémon Go не е толкова популярен, колкото беше преди година. Степента на загуба на играчи е доста висока. Затова нейните създатели работиха усилено върху въвеждането на различни подобрения и добавени функции, за да дадат на играта нов живот и да се опитат да спечелят обратно много от онези потребители, които са я напуснали. Досега сме чували малко за тези актуализации.

Най-накрая, след дълго време на множество слухове, компанията обяви пристигането на някои актуализации на приложението На теория нещо положително, тъй като може да мотивира мнозина да играят нови. Просто малък проблем. Актуализациите всъщност не носят нищо ново в играта. Искате ли да ги откриете?

снимка
снимка

Малко новини в Pokémon Go

Niantic, създателят на Pokémon Go, публикува малка бележка миналия четвъртък вечер с някои новини относно актуализация на играта Съобщение, очаквано от мнозина, но не оправда очакванията. За потребители на Android играта ще бъде актуализирана до версия 0.61.0

Какви са актуализациите? На първо място, играта добавя нова поддръжка изцяло на китайски, по-точно на традиционен китайски. По този начин те могат да се опитат да задържат играчите на огромен пазар. Pokémon collectionscrollbar също изглежда актуализиран. Малка промяна, въпреки че не изглежда да е нещо революционно. Просто функционална промяна за подобряване на функционалността на играта.

Други подобрения, които предлага, са поправки на грешки и също тестови ревизии Въпреки че е добре, че се извършват корекции на различни грешки, присъстващи в играта, това не е много мощна актуализация за потребителите, нещо, което несъмнено може да причини известно разочарование за мнозина. Pokémon Go скоро може да дойде с много по-вълнуващи новини, но засега това са всички актуализации, които компанията ще направи. Какво мислите?

Популярна тема