Струва ли си да похарчите толкова много пари за мобилен телефон?

Съдържание:

Струва ли си да похарчите толкова много пари за мобилен телефон?
Струва ли си да похарчите толкова много пари за мобилен телефон?
Anonim

Днес искаме да разгледаме един от основните проблеми, за които потребителите се тревожат, когато купуват терминал, ако наистина се нуждаят от такъв скъп терминал. Обичайно е да се пита: струва ли си да харчите толкова много пари за мобилен телефон? Така че в тази статия ще се опитаме да го обобщим и изясним по възможно най-добрия начин.

Въпреки че е трудно да се повярва, излизат все по-скъпи мобилни телефони, но най-лошото е, че те също се продават като луди. Но имаме ли наистина нужда от скъп мобилен телефон или ще дойде при нас със среден клас? Днес го анализираме.

LG G6 срещу Pixel XL
LG G6 срещу Pixel XL

Струва ли си да харчите толкова много пари за мобилен телефон?

Не. Не си струва да харчите толкова много пари за скъп мобилен телефон. Но наистина всеки човек е свят, всеки човек има своите нужди и всеки може да прави каквото иска.

Коя цифра е преувеличена за смартфон?

Над 500 евро. Признавам си, похарчих 649 евро за Nexus 6P навремето и беше лудост. По принцип разликата на този терминал по отношение на другите е, че има Pure Android и живеете актуализирани в продължение на 2 години. В момента имам Nougat (с него съм от почти 1 година) и вече мога да имам Android O с фабричното изображение.

Но наистина ли го използвам толкова много?

Хората, които живеят от това, имат блог, правят ревюта и така нататък, разбирам, че трябва да купуват много мобилни телефони, за да могат да покажат на потребителите си всичко за тях. Но не се нуждаете от толкова скъп мобилен телефон за ежедневна употреба.

Със средно висок диапазон между 200 и 500 евро е повече от достатъчно

С тези терминали можете да имате:

  • Добри фотоапарати (в случай, че някой ден трябва да направите добри снимки и да не закъсате).
  • Достатъчно мощност за игра на основните игри (да, с мобилен телефон от 200 или 500 евро можете да играете на основните като Clash Royale).
  • Актуализации.

Мобилен телефон за 200 евро от Samsung обаче не е същият като китайски. Нека просто кажем, китайските характеристики от 200 евро са еквивалентни на много други марки от 500 евро.

снимка
снимка

Помислете, че след една година ще струват наполовина по-малко, така че не си струва да харчите толкова много

Така че наистина нямате нужда от толкова скъп терминал, нито 600 евро, нито 1000 евро. Освен това, след година те вече са наполовина остарели, защото да, работят, , но вече не са най-новите и струват половината от цената.

Какво мислите? Настоявам, аз съм първият, който купува топчета, но наистина не го използвам дори и половината от това, което позволява.

Популярна тема