Нови дъски Feedly: Какво представляват и как работят?

Съдържание:

Нови дъски Feedly: Какво представляват и как работят?
Нови дъски Feedly: Какво представляват и как работят?
Anonim

Много хора използват Feedly откакто несъществуващият Google Reader изчезна. По това време никой не разбираше как друг четец на емисии ще ни помогне да оцелеем, но истината е, че Feedly е един от най-добрите и най-мощните.

Плащането за премиум версията на Feedly наистина си заслужава, но сега тази платформа добави интересна новост към безплатната версия, Boards. Новите табла на Feedly ми напомнят много на класическия Trello, но нямат нищо общо с него. Разбира се, намирам за наистина интересно, че тези дъски пристигнаха, защото променят начина на използване на Feedly към по-добро.

Feedly Board
Feedly Board

Дъски от Feedly, още една стъпка напред по отношение на производителността

Новите Feedly табла са създадени, за да сегментират по-добре емисията и новините, които виждаме или запазваме. Досега от Feedly можехме да запазваме интересни неща само в едно чекмедже, класическото „Запазено за по-късно“, за да видим всичко заедно по-късно.

Наличието на всичко на едно място кара новините да се трупат и след това, когато отидете да видите какво сте запазили, не можете да намерите нищо, което наистина ви интересува. Ще смесвате временно съдържание, по-вечно съдържание и т.н.

Feedly Boards ви позволяват да организирате платформата

Тези нови дъски могат да бъдат създадени за по-добро организиране на съдържанието, което виждаме или харесваме. По този начин много практичен пример е да създадете табло с новини, друго с полезни статии, друго с бебешки статии и т.н.

Дъблата се използват за запазване на съдържание групирано по категории и също така е много лесно да се използват. Сега, над статиите, ще видим нова звезда, която ни позволява да добавяме статиите, които виждаме, към тези дъски, които сме създали. Много е лесно да ги използвате и истината е, че те са наистина полезни.

Feedly е една от онези платформи, които обикновено се използват от хора, които искат да намерят всичко на едно място, тя ни помага да видим всичко, което е написано на милиони уебсайтове бързо и лесно, Feedly е страхотна платформа, със сигурност е накарала Google Reader да почива в мир, без хората да го помнят твърде много.

Популярна тема