Купете Samsung Dex за Galaxy S8 за 99 евро

Съдържание:

Купете Samsung Dex за Galaxy S8 за 99 евро
Купете Samsung Dex за Galaxy S8 за 99 евро
Anonim

Ако вече сте поръчали своя Samsung Galaxy S8, вероятно сте видели, че една от основните атракции на този телефон е възможността да го използвате като „компютър“ свързан към екран.

За това, за да използваме Samsung Galaxy S8, трябва да използваме Samsung Dex. Този аксесоар, който вече ви представихме преди няколко дни. Не знаете как работи Samsung Dex? Ето неговите характеристики и възможности.

Samsung DeX
Samsung DeX

Намерихме го в разпродажба, само за 99 евро в PcComponentes

Този аксесоар, Samsung Dex, струва около 140 евро, но го намерихме в PcComponentes, с незабавна наличност, само за 99 евро. Можете да го купите, като кликнете върху тази връзка.

Със сигурност ще познаете PcComponentes, испански уебсайт, който продава най-много (ако искате да знаете, той е четвъртият, който продава най-много след Amazon, ECI и Zara). Този Samsung Dex ще ви позволи да свържете вашите Galaxy S8 и Galaxy S8+ към дисплей, клавиатура и мишка.

За какво е?

Това, което прави този Samsung DeX, е да зарежда мобилния телефон, докато го използвате, той ви позволява да получите 4K изход при 30 fps от мобилния телефон, като го свържете като база.

В допълнение към това, адаптерът има вентилатор, за да предотврати прекаленото нагряване на мобилния телефон, докато го използваме, тъй като температурата, както много от вас знаят, е пагубна за устройствата.

И няма какво повече да коментираме, хубавото на тази оферта (или цена) е, че струва 41 евро по-малко от официалната цена от 140 евро, която беше посочена. Да, ако купим DeX тук, ще спестим 41 евро в сравнение с официалната цена.

Samsung DeX е нова концепция, не нова, защото вече съществува на други платформи, но този път изпълнена с много внимание и се надяваме, че работи наистина добре.

На уебсайта на PcComponentes казват, че летят и останали са само няколко единици, но е нормално, струва много по-малко от където и да е другаде.

Популярна тема