Twitter Lite: Използвайте twitter, без да харчите много данни

Съдържание:

Twitter Lite: Използвайте twitter, без да харчите много данни
Twitter Lite: Използвайте twitter, без да харчите много данни
Anonim

Lite версиите на някои приложения започват да стават доста често срещани и популярни. Имахме Messenger Lite, също Facebook Lite и дори Skype Lite. Накратко, доста нови версии. Страхотната характеристика на този тип версии е, че те работят с интернет връзки с ниско качество Twitter не искаше да бъде надминат и също скочи на бандата на олекотените версии. Twitter Lite пристига

Twitter Lite в момента е пуснат в Индия и Бразилия, развиващи се страни, така че можете да проверите как работи. Това е прогресивно уеб приложение, което означава, че отваря през браузъра и също е по-малко от 1MB Основната му цел е да минимизира консумацията на данни от телефона и да зарежда бързо при бавни връзки.

снимка
снимка

Какви функции има Twitter Lite?

Основното предимство на Twitter Lite е, че зарежда много бързо Всъщност зарежда 30% по-бързо Освен това ви предлага предимството да можете да навигирате с намалено потребление на данни. Въпреки това можете да правите същите действия, които бихте направили в нормалната версия на социалната мрежа. Има режим за пестене на данни Благодарение на този режим можете да намалите потреблението на данни. как? Преди да прегледате изображение или видеоклип, той ви показва визуализация, така че можете да решите кои изображения искате да заредите, спестявайки потребление на данни.

Според изявленията на Twitter, благодарение на тази олекотена версия можете да намалите данните с до 70% За да насърчите повече потребители да я използват, донесете и някои допълнителни функции, когато сте влезли през Google ChromeЩе има насочени известия, офлайн поддръжка и още нещо, което все още не е разкрито.

Ако сравните потреблението на данни с оригиналната версия. Намаляването на потреблението на данни е забележително, тъй като тежи много по-малко и ви дава определени опции. Това, което наистина помага за намаляване на потреблението на данни, е да активирате режима за пестене на данни Това е мястото, където се крият най-големите спестявания за потребителя. Следователно, въпреки че е вярно, че има намаление на потреблението на данни, което приложението извършва, важно е режимът на спестяване да е активиран. В противен случай ефектът няма да бъде толкова забележим. Какво мислите за Twitter Lite?

Популярна тема