Изтеглете Age of Empires: Castle Siege за Android

Съдържание:

Изтеглете Age of Empires: Castle Siege за Android
Изтеглете Age of Empires: Castle Siege за Android
Anonim

Age of Empires е вероятно една от най-легендарните саги на стратегическите видео игри и позната на всички. Публикувани от Microsoft, те се считат за истински класики от мнозина. Като е така, очакванията за нова версия на играта винаги са високи. Феновете чакат най-новата версия на играта от дълго време. Вече можем да се насладим на Age of Empires: Castle Siege

Тази нова игра има добавена важност. Това е официалното пристигане на Age of Empires на Android Нещо, което без съмнение много фенове по света очакваха с нетърпение. Вече е възможно да играете любимата си игра на вашия смартфон. Остава да се знае само едно. Играта оправдава ли рекламата?

снимка
снимка

Age of Empires: Castle Siege безплатна игра

Създаването на версия за смартфон на компютърна игра винаги е трудно. В този случай първият проблем с играта е, че тя е безплатна версия Веднага след като изтеглите играта, тя ви моли да въведете акаунт в Microsoftдиректно. В нито един момент не ви дава възможност да изпробвате играта и да видите дали е нещо, което наистина ви интересува.

След като завършите тази процедура, можете да започнете да играете. Първото нещо, което трябва да направите е строите сгради и тук идва друг проблем. За да напреднете и завършите строителството трябва или да изчакате време, или да платите злато Нещо, което със сигурност няма да се хареса на много фенове. Друг аспект, който трябва да имате предвид е, че събирането на ресурси се извършва на ръка, нещо, което прави процеса малко бавен.

С напредването на играта и преминаването на ниво историята е малко повтаряща се Това е един и същ процес отново и отново, нищо, което да го прави интересен или нов. Това със сигурност може да накара много потребители да се уморят. Въпреки че не всичко е лошо, битките са много добре направени и осигуряват добро усещане. В крайна сметка проблемът е, че тъй като са freemium игра, те искат да правят пари, нещо, което по някакъв начин нарушава чара и духа на играта. Това е само неговото въведение в Android, така че може да видим повече от Age of Empires в бъдеще с по-добри резултати.

Популярна тема