ChipiApp, приложението, което сравнява тарифите на Uber и Cabify

Съдържание:

ChipiApp, приложението, което сравнява тарифите на Uber и Cabify
ChipiApp, приложението, което сравнява тарифите на Uber и Cabify
Anonim

Тъй като приложения като Uber, Cabify или MyTaxi излязоха на пазара с по-голям избор на транспортни услуги Можем да определим коя искаме да използваме, кога искаме да я използваме и колко искаме да платим, за да я използваме. Въпреки че е вярно, че благодарение на тези приложения можем да избираме от различни опции и да намираме най-евтините, има само един проблем. Не е възможно да се сравняват тарифи. Не можем да видим всички приложения, за да видим кое е най-евтиното.

Този проблем беше открит от група млади испанци. Идеята му се развива и вече разполагаме с ново приложение: ChipiApp Благодарение на това приложение можем да сравним цената и продължителността на пътуването в реално време какво искаме да направим. По този начин можем да изберем най-евтиния.

снимка
снимка

Как работи ChipiApp?

Приложението, което вече е налично за изтегляне на Android, в момента е налично само в Мадрид, въпреки че Барселона ще бъде добавена по-рано. Приложението ни дава възможност да сравняваме различни компании. В случая с Мадрид тези, които можем да сравним, са Uber, Cabify, MyTaxi, Car2Go и Emov Както можете да видите селекция от основните приложения за транспортни услуги.

Операцията на ChipiApp е много проста. След като отворите приложението, трябва да въведете началната точка и крайната точка След като маршрутът е маркиран, просто щракнете върху бутона «чип» Този бутон ще ни представи всички опции за избрания маршрут. Той е отговорен да ни даде всички тарифи на различните конкуренти, времето, което всеки отнема и също кой от тях е наличен още незабавно Така че, ако беше спешен случай, можете да видите този, който работи най-добре за вас.

Ако има такъв, който ви интересува можете да го изберете директно Единственият проблем е, че трябва да имате инсталирани приложения за транспортни услуги. Причината? ChipiApp не ви позволява да резервирате директно Това, което прави е ви пренасочва към приложението на транспортната услуга, за да можете да извършите резервацията процес там. Може да не е най-удобното, но поне ChipiApp вече ви помогна да намерите най-ниската цена. Остава да видим как приложението ще се развива, но в наши дни компараторите изглеждат приложения с доста бъдеще. Какво мислите за ChipiApp? Ще го използвате ли в бъдеще?

Популярна тема