Най-доброто приложение за подобряване на звука на Android

Съдържание:

Най-доброто приложение за подобряване на звука на Android
Най-доброто приложение за подобряване на звука на Android
Anonim

Ако сте фанатик на звука, това ще ви хареса много, защото ви предлагаме най-доброто приложение за подобряване на звука на Android Освен това е и приложение за платено, но за няколко дни ще можете да изтеглите безплатно. Не знаем колко дълго Google ще ни позволява да го изтегляме безплатно, но това, което знаем е, че преди струваше 1,99 евро, а сега 0 евро за вас

Истинските любители на звука, които искат платено приложение на нулева цена, не могат да мислят за това, защото ако го изтеглите безплатно сега, можете да го имате безплатно завинаги, дори ако по-късно отново струва почти 2 евро. Тествахме го и без съмнение сме изправени пред най-доброто приложение за подобряване на звука на Android: Equalizer FX Pro.

Приложението Equalizer FX Pro подобрява звука за Android
Приложението Equalizer FX Pro подобрява звука за Android

Най-доброто приложение за подобряване на звука за Android

Equalizer FX Pro е приложение, което можем да кажем, че е най-доброто в момента за подобряване на звука на Android. Името му вече казва всичко, защото ви позволява да го овладеете така, че да звучи най-добре.

И въпреки че дизайнът не е най-добрият в света или най-красивият, той е функционален, което е важното. Ясно е, че с Equalizer FX ще можете да подобрите звука на вашето Android устройство. Разполага със следните функции:

  • Еквалайзер: променете честотната обвивка.
  • Усилване на басите: Аудио ефект за усилване или усилване на ниските честоти на звука.
  • Виртуализация: виртуализиране на аудио канали.
  • 12 предварителни настройки. Можете също да създадете свои собствени предварително зададени настройки.

Това приложение работи безпроблемно в много други приложения и услуги. В допълнение, той има джаджа, така че можете да го управлявате от там удобно и по ваш вкус. Ако търсите приложение за подобряване на звука, от тези, които сме пробвали, то е едно от най-добрите. Освен това е платено и сега можете да го имате безплатно

Изтеглете сега Equalizer FX Pro безплатно за Android е възможно

Както казваме, изтеглянето сега на Equalizer FX Pro безплатно за Android е възможно и за ограничен период от време. Всичко, което трябва да направите, е да въведете своя акаунт в Play Store и да го изтеглите на вашия смартфон.

Преди: 1,99 евро. Сега: безплатно. Но за ограничено време.

Харесвате ли това приложение и го смятате за най-доброто приложение за подобряване на звука за Android? Много ни хареса.

Популярна тема