Купете Xiaomi Mi Drone 4K на разпродажба за 485 евро

Съдържание:

Купете Xiaomi Mi Drone 4K на разпродажба за 485 евро
Купете Xiaomi Mi Drone 4K на разпродажба за 485 евро
Anonim

Когато говорим за професионални дронове, много хора вярват, че само марката DJI произвежда този тип устройства, но истината е, че много грешат. Има и други марки като Yuneec, Hubsan и др. но реалността е, че единственият, който се доближава до DJI с цена наполовина, е Xiaomi

Xiaomi Mi Drone 4K е един от най-добрите дронове на пазара с възможност за запис на 4K, но за разлика от останалите е най-евтиният от всички. Освен това възможностите на дрона Xiaomi са огромни, имате мобилно приложение, контролер, 3-осен гимбал и всичко само за 485 евро.

Xiaomi drone 4k най-добра цена
Xiaomi drone 4k най-добра цена

Вземете Xiaomi Mi Drone 4K само за 485 евро

Ако ви харесва, можете да вземете Xiaomi Mi Drone 4K само за 485 евро в Tomtop и това също е ограничена цена, тъй като дронът обикновено има по-висока цена.

Аз лично съм потребител на дронове и имам DJI и съм пробвал този на Xiaomi, ако тогава не бях купил DJI (сега би било глупаво да го продавам), щях да избера за дрона от Xiaomi, който предлага точно същите функции, но на много по-ниска цена. Дрон с подобни характеристики в DJI струва около 1200 евро, което би било Phantom 4, повече от 2 пъти цената на този дрон.

Xiaomi Mi Drone 4K, най-добрата алтернатива за запис на 4K

В допълнение към това, този Xiaomi Mi Drone има батерии със същата продължителност на полета, но на по-ниска цена. В тази област Xiaomi е поела силен ангажимент към тази технология и разполага с някои от най-добрите дронове на пазара на цени, които мнозина дори не биха си представили.

Този дрон струва по-малко от лиценза за оператор на дрон, който обикновено е около 800 евро и може да се лети навсякъде по света без проблем. Има режими за проследяване, позиция GPS и всички функции в приложението, достъпни за дрона. Качеството му на запис е невероятно, просто трябва да видите примерния видеоклип. В допълнение към това, ако го закупите от Tomtop, дронът ще пристигне 3 до 6 дни и митническите такси ще бъдат платени от магазина, както е посочено в Tomtop, така че да не ви няма да има проблем с цената.

Популярна тема