Samsung Galaxy S9: 5, 8 и 6, 2-инчов екран с вграден сензор за пръстови отпечатъци

Съдържание:

Samsung Galaxy S9: 5, 8 и 6, 2-инчов екран с вграден сензор за пръстови отпечатъци
Samsung Galaxy S9: 5, 8 и 6, 2-инчов екран с вграден сензор за пръстови отпечатъци
Anonim

Мобилните телефони не се пускат на пазара за една нощ и дори без да е пуснат Galaxy S8, Samsung вече работи върху неговия заместител, Samsung Galaxy S9.

В момента е твърде рано да се говори за спецификациите му или какъв ще бъде терминалът, но според един от последните доклади на The Bell, Samsung вече работи върху разработката на Galaxy S9 и ние има улики за неговатабъдеща версия , въпреки че ще бъде флагман, който ще бъде пуснат през 2018 г.

SAMSUNG GALAXY S8
SAMSUNG GALAXY S8

Как ще изглежда Galaxy S9?

Не е нужно да сте много умен, за да видите, че в представянето на Galaxy S8 има пропуски за терминалите, първо трябва да говорите за много добра батерия и второ, трябва да говорите за четец на пръстови отпечатъци, който не е в добра позиция.

Напълно ясно е, че пусканията на Samsung тази година са недовършени експерименти, но все още стоят над конкуренцията по много начини. Носят се слухове, че Samsung вече са подготвили екрана на бъдещия Galaxy S9 през същия месец април и че скоро ще започнат работа по другите компоненти на телефона, които ще се доставят на модули.

Много строг контрол на качеството, затова вече са започнали

Тази година изглежда, че Samsung има да извърви дълъг път за следващата година и месеци напред, което ще позволи на Samsung да пусне Galaxy S9 през март 2018 г. и няма да се налага изчакайте април като тази година.

Бъдещият Galaxy S9 изглежда ще се предлага с размер на екрана, подобен на този на Galaxy S8, 5,8 и 6,2-инчови екрани и ще се предлага със сензор за пръстови отпечатъци под дисплея, а не на гърба, нещо, което нямаше време да се направи в Galaxy S8 и това е причината да имат сензора за пръстови отпечатъци на гърба.

В допълнение към това се говори и за бъдещото пускане на Galaxy Note 8, терминал, който ще бъде оборудван с 6,32-инчов екран и който ще има четец на пръстови отпечатъци под екрана. Какво мислите за слуховете? Е, реалността е, че не е нужно да мислите твърде много, за да осъзнаете, че това ще бъде начинът да следвате В Galaxy S9 Samsung трябва да подобри Galaxy S8, но не го прави имам нужда да променям твърде много дизайна, защото той вече е наистина напреднал.

Популярна тема