Как да разберете дали е време да смените мобилния телефон

Съдържание:

Как да разберете дали е време да смените мобилния телефон
Как да разберете дали е време да смените мобилния телефон
Anonim

Как да разбера, че е време да купя нов мобилен телефон? Това е въпрос, който почти всеки от нас е минавал през ума си в даден момент. Трудно е да познаеш точното време. Особено ако текущият ни телефон е модел, от който сме доволни, или в много случаи и което е много важно, сме свикнали да го използваме. Бюджетът също може да засегне много, въпреки че винаги има добри оферти и телефони, от които да избирате.

Много от вас не искат да сменят телефона си просто така. За тези, които искат да сменят телефона си има начини да разберете дали телефонът ви започва да се поврежда и ви дава признаци, че е време да се пенсионирате. Искате ли да ги видите? Продължете да четете и открийте тези симптоми, които ще ви уведомят, ако трябва да смените мобилния си телефон.

Често ви липсва място

Проблем, който може да бъде общ за мнозина и обикновено се случва. Няма значение колко място за съхранение имате. Винаги има момент, когато не е достатъчно. Също така имайте предвид, че има телефони, които се продават с 8 GB вътрешна памет, което със сигурност е много ограничаващо. Можете често да освобождавате място на телефона си, но ако в крайна сметка имате телефон с ограничено хранилище, ще имате много на разочарованията.

Животът на батерията е кратък

Всяка батерия има определен живот. Това е вярно и също така има определени начини да се опитате да избегнете износването и може би чрез прилагане на някои от тези трикове можете да удължите живота на батерията с още няколко месеца. Въпреки че няма гаранции.

снимка
снимка

Закупуването на нова батерия може да бъде добро решение в много случаи, но има и важни подробности, на които да обърнете внимание. възрастта на терминала е важна, защото може вече да не ви се изплаща да купувате нова батерия. Също така цената може да е нещо, което кара другите хора да се замислят дали наистина е интересно да си купят нова батерия.

Вашият мобилен телефон отнема време за размисъл

Дори ако просто изпращате съобщение в Whatsapp или сте влезли, за да проверите времето в приложението си. При толкова прости действия като тези, вашият телефон отнема много време, за да зареди приложението или се срива често Това са симптоми, които мнозина могат да разпознаят и които са форма, за да видите, че телефонът ви започва да страда от забележимо износване. По принцип няма решение за този тип проблеми и обикновено е време да започнете да мислите за смяна на мобилния си телефон.

Имате стара версия на Android

Проблем, който може да се случи на много хора. Притежаването на стара версия на Android не е проблем, защото е по-стара от другите. Най-големият проблем, с който можете да се сблъскате, е, че версиите, адаптирани за тази версия, спират да се актуализират в много приложения. Това кара телефона губи съвместимост с текущите версии и може да бъдете принудени да спрете да използвате някои от приложенията Нещо, което със сигурност не ви прави щастлив.

снимка
снимка

Това са симптоми, които могат да ви помогнат да разберете, че е дошъл правилният момент да смените мобилния си телефон. Не винаги трябва да са тези, но в повечето случаи са доста груба индикация за случващото се.

Популярна тема