Как да направите отчет за доходите за 2016 г. на Android

Съдържание:

Как да направите отчет за доходите за 2016 г. на Android
Как да направите отчет за доходите за 2016 г. на Android
Anonim

Един от най-досадните моменти от годината наближава, подготовката на всички документи за представяне на проекта за наем. От днес, 5 април, до 30 юни ще трябва да представите Отчет за приходите и разходите за 2016 г. Това, което препоръчваме е да го подготвите навреме и възможно най-скоро, защото освен това ние ще ви разкажа за един трик, защото от мобилния си телефон и приложението Tax Agency можете да подадете данъчна декларация за 2016 г. на Android

Това приложение има лесно разпознаваемо име: Данъчна агенция. Напълно безплатно е и можете да го изтеглите за Android сега. Ако искате да подадете данъчна декларация за 2016 г., ще можете да го направите от вашия смартфон и да видите какво получавате за връщане или плащане.

направете отчета за доходите за 2016 г. в приложението за Android
направете отчета за доходите за 2016 г. в приложението за Android

Как да направите отчет за доходите за 2016 г. на Android

Преди да ви кажа какво трябва да направите, кажете ви, че приложението на практика е мрежата, но на вашия мобилен телефон. Менютата са адаптирани. Но хей, важното е да върви добре, което е важното. И ще можете да го направите от терминала. По принцип ще трябва да получите достъп до черновата само със сертификата / електронен DNI / PIN

Така че, ако искате да знаете как да подадете своята данъчна декларация за 2016 г. на Android, нека да започнем. Ето стъпките, които трябва да следвате:

Изтеглете приложението Данъчна агенция за Android

  • Entra en Renta 2016.
  • Щракнете върху «Получаване на референтен номер» и изберете една от опциите (поле 440). Показваме ви как да го получите в следния видеоклип:
  • Когато имате референтния номер, върнете се към черновата и отидете на „Услуга за обработка на чернови“.
  • Можете да влезете с референтния номер към черновата.
  • Проверете дали всичко е наред.
  • Сега щракнете върху „Декларация на файл“.

Ето как можете да направите презентацията на Данък върху доходите 2016 от Android. Сега, ако имате съмнения, най-добре е да отидете там или да наемете съветник, който да го направи вместо вас. Понякога е по-добре да платите €30 или €50 и да не се притеснявате.

След няколко минути ще представите успешно данъка върху доходите за 2016 г.

Сега, с всичко това, което ви казахме, се надяваме, че знаете как да направите данъчната декларация за 2016 г. на Android. Ако имате съмнения, можете да ни попитате, но от приложението можете да го представите, когато пожелаете.

Не забравяйте да изтеглите предишните приложения, защото ще ви трябват! Процесът е практически същият на мобилни устройства и на компютър, така че го направете там, където ви е най-удобно.

Популярна тема