Батерията на Galaxy S8+ издържа по-дълго от Galaxy S7 Edge

Съдържание:

Батерията на Galaxy S8+ издържа по-дълго от Galaxy S7 Edge
Батерията на Galaxy S8+ издържа по-дълго от Galaxy S7 Edge
Anonim

Samsung Galaxy S8 несъмнено е водещият смартфон тази пролет. Не спира да генерира заглавия, слухове, въпроси, а също и случайни противоречия. След обявяването му в мрежата възникнаха много въпроси относно неговите характеристики и дали телефонът наистина ще оправдае очакванията. Едно от повдигнатите съмнения е относно батерията на телефона, нещо, за което вече говорихме миналата седмица.

Батерия е един от страховете на много експерти и фенове по света. Големият въпрос е дали батерията ще издържи достатъчно дълго Особено ако погледнем характеристиките на телефона, а също и тези на самата батерия. Това е батерия 3000mAH за S8 и в случая на S8+, 3500mAH Ще бъде ли достатъчно? Сега имаме някои отговори.

снимка
снимка

Батерията на Samsung Galaxy S8 и тази на неговата конкуренция

Уебсайтът на Phone Arena имаше възможност да проведе различни тестове за зареждане и разтоварване на Samsung Galaxy S8 и по този начин можем да получим данни, за да можем да оценим неговата батерия. Освен това, за да можем да го сравним с неговите конкуренти. Много полезна информация.

Както можете да видите на графиката, въпреки iPhone 7 Plus, новият модел на корейския гигант не изостава. батерията в Galaxy S8 има живот от 8 часа, което го поставя на второ място в този списък. Това вече е положителна новина за този нов модел, но най-хубавото е, че те успяват да изпреварят преките конкуренти и че печелят позиции като Huawei с техния модел P10 Освен това телефонът се зарежда от 0% до 100% за един час и четиридесет минути.

Следователно, ако погледнем това проучване, проведено от Phone Arena, можем да видим, че батерията, представена от S8, не оставя нищо желано и изглежда е на ниво на този телефон, към който Samsung има големи очаквания. Какво мислите за тази новина? Смятате ли, че батерията на S8 ще работи толкова добре, колкото изглежда? Чувствайте се свободни да споделите мислите си в секцията за коментари.

Популярна тема