Двойната камера на Xiaomi Mi6 ще има 5x оптично увеличение

Съдържание:

Двойната камера на Xiaomi Mi6 ще има 5x оптично увеличение
Двойната камера на Xiaomi Mi6 ще има 5x оптично увеличение
Anonim

A ново изображение изтече, което разкрива много подробности, вече знаем практически всичко за Xiaomi Mi6, който ще бъде пуснат този месец, но сега изтече ново изображение с детайл, който ни убягваше.

Когато една компания реши да монтира двоен сензор в мобилния телефон, тя трябва да избере какъв тип употреба ще му даде, може да се играе с дълбочината на поле, друго с качеството, но това, което е по-модерно в момента, е да се играе директно с оптичното увеличение и след като Oppo представи новата си технология за 5x оптично увеличение на MWC 2017, изглежда, че Xiaomi също ще включи това нова технология в Mi6

mi-6-камера-образец
mi-6-камера-образец

5x оптично увеличение на Xiaomi Mi6

Изтеклата снимка изглежда принадлежи на Mi6 и най-впечатляващото е степента на острота, въпреки че е снимка, направена с 5x оптично увеличение.

Ако камерата на Mi6 се използва за оптично увеличение и резултатът е този, хората вероятно ще бъдат впечатлени от качеството на камерата на телефона, защото изглежда най-накрая ще бъде двойна камера с интересна причина.

5x оптично увеличение на Xiaomi Mi6, една от най-новите улики

Xiaomi Mi6 идва и въпреки че вече знаем практически всичко, тук изтекоха спецификациите на Xiaomi Mi6, знаем също, че ще монтира новия сензор Sony IMX400 и ако двойната камера се използва за увеличение в ние сме по-спокойни.

Това е същото нещо, което Apple прави на своя телефон и много други марки, които използват двойния сензор за постигане на хибридно увеличение, което ни позволява да виждаме снимките по-отблизо, без да губим качество, нещо, което досега беше възможно само в компактните фотоапарати, но идва и при мобилните телефони по впечатляващ начин. Изглежда ни страхотна идея, сега остава само да видим в презентацията нейната цена и дали най-базовите версии ще продължат да се радват на Snapdragon 835, въпреки че вече знаем, че една от тях е с по-ниски честоти.

Популярна тема