Xiaomi Mi Pad 3: Спецификации, цена и дата на пускане

Съдържание:

Xiaomi Mi Pad 3: Спецификации, цена и дата на пускане
Xiaomi Mi Pad 3: Спецификации, цена и дата на пускане
Anonim

Най-накрая се запознахме с новия Xiaomi Mi Pad 3, следващият таблет на китайската компания Xiaomi, за който се говори от няколко седмици. Сега този Xiaomi Mi Pad 3 стана официален и вече можем да говорим за официалните му спецификации.

Истината е, че новият Xiaomi Mi Pad 3 не изглежда зле, но тази година са избрали нов компонент за таблета, нов процесор MediaTek. Искате ли да научите повече за нея? можете също да го купите, ето го, ако го предпочитате.

Xiaomi Mi Pad 3
Xiaomi Mi Pad 3

Нов Xiaomi Mi Pad 3: Добре ли е подновяването?

Въпреки че Xiaomi Mi Pad 2 е страхотен таблет, прегледахме го преди известно време, има някои неща, които не бяха съвсем правилни и тази година изглежда, че Xiaomi е насърчена да модифицира много от нещата, които бяхагрешни на този таблет.

  • 7,9-инчов ретина дисплей с разделителна способност 2048 x 1536 при 326 пиксела на инч.
  • Процесор MediaTek MT8176 6-ядрен 2.1 GHz, доста мощен процесор, който вече видяхме в таблет ASUS Zenfone с IMG GX6250 GPU. Мощен процесор, непознат за мнозина, но използван специално за таблети.
  • 4 GB LPDDR3 RAM и 64 GB място за съхранение във формат eMMC 5.1.
  • 13 MP задна камера и 5 MP селфи камера.
  • WiFi 802.11 AC двубандов, Bluetooth 4.1 и USB Type-C.
  • Размерите му са 220,4 x 132,6 x 6,95 mm с тегло 328 грама. Те са с почти идентични размери с предишния модел, само че предишният модел е малко по-тънък сега, когато го измервам с габарита.

Не можем да забравим неговата голяма 6600 mAh батерия, която поддържа 5V/2A бързо зареждане. И да, ще се предлага с MIUI 8 (същото като сегашното), но базирано на Android 6.0 Marshmallow. Ще има ли Global ROM? Всъщност това е единственото нещо, което има значение за мен след проблемите с Google Play на Mi Pad 2. В момента идва с китайския ROM на английски и китайски, но се надяваме Xiaomi да пусне Global ROM и това ще бъде моят следващ таблет.

По отношение на дизайна изглежда, че Mi Pad 3 ще има метален дизайн много подобен на този на предишния таблет, който всъщност е перфектен, в този аспект не можем не казвайте нищо против Xiaomi. Дизайнът на настоящия Mi Pad вече е перфектен и удобен, няма причина да го променяте изобщо.

Xiaomi MiPad 3
Xiaomi MiPad 3

Издаване и цена на Mi Pad 3

Що се отнася до този таблет, той ще бъде пуснат на пазара следващия 6 април, с който вече е наличен за покупка и предварителна покупка в повечето китайски вносители, веднага щом ако намерим добра оферта, ще я добавим към вас.

Цената му е около 217 долара, което в замяна ще бъде по-малко от 210 евро, но ще го намерим на цена, близка до 280 евро. Харесва ли ти? Има страхотен вид. Ако ви хареса, можете да го закупите на тази цена с подарък закалено стъкло.

Популярна тема