Как е животът на батерията на LG G6

Съдържание:

Как е животът на батерията на LG G6
Как е животът на батерията на LG G6
Anonim

Тази година беше казано много за живота на батерията на Samsung Galaxy S8, живот на батерия, който се оказа, че работи много добре при нормални тестове. Galaxy S8 +, въпреки размера на екрана си, превъзхожда автономността на Galaxy S7 Edge и това означава, че няма да имаме проблем, въпреки че имаше 3500 mAh в предишния.

А сега какво ще кажете за LG G6? Този има по-голяма батерия от Samsung Galaxy S8 с повече или по-малко подобен екран, но за разлика от него LG G6 няма 10nm процесор вътре и някои неща правят ефективността и енергията разходите дори не са подобни.

Живот на батерията на LG G6
Живот на батерията на LG G6

Колко издържа батерията на LG G6?

LG G6 има 3300 mAh батерия, прилична за размера на телефона, но нищо голямо, ако видим впечатляващия диагонал на екрана. Какъв резултат ще даде?

В момента можем да започнем да говорим за много данни или предварително проектирани тестове, но най-доброто нещо е да видим истински тест, изваждаме смартфона от кутията и започваме да си играем с него, батерията е при 80% и след като достигне 30%, т.е. след като е консумирал 50%, терминалът се радва на 3 часа и четвърт екран, без да се поти.

Батериите на големите мобилни телефони, доказали, че се справят със задачата

Всеки се притеснява, когато не види батерия от 4000 mAh в телефон с екран, по-голям от 5,5 инча, но тази година и LG, и Samsung ще покажат, че можете да имате мобилен с 5,8-инчов екран и 3000 mAh батерия, която ще предложи добра автономност, без да жертвате размера на смартфона и теглото му чрез монтиране на по-голяма батерия.

Очевидно отначало обикновено нямаме проблеми с автономността, тъй като няма инсталирани хиляди приложения и проблемите тепърва предстоят, но ако наистина успеем да постигнем това на първо място не изглежда лошо в момента. Разбира се, има много трикове за увеличаване на живота на батерията на LG G6, които можете да вземете предвид.

Популярна тема