Twitter премахва аватара от яйцето, за да се бори с троловете

Съдържание:

Twitter премахва аватара от яйцето, за да се бори с троловете
Twitter премахва аватара от яйцето, за да се бори с троловете
Anonim

От години се натъкваме на Twitter потребители, чийто аватар беше просто яйце В много случаи тези потребители са имали акаунти с ниска активност или са участвали в споделяне на неподходящо съдържание или атакуване на други потребители. В много случаи зад тези профили се крият известни тролове Сега Twitter ще елиминира известния аватар в друга стъпка в борбата си срещу известните тролове.

Американската социална мрежа остави много нови функции през последните седмици. Всички тези новини, в опит да подобрят самата социална мрежа, а също и да спасят бизнес, който се влоши през последните години и спешно се нуждае от приходи. Сега Twitter се стреми да сложи край на троловете, които се крият зад тези смешни яйцевидни аватари

снимка
снимка

Twitter обявява война на тормоза

От февруари социалната мрежа на синята птица засилва усилията си в своята борба срещу тормоза От самата компания бяха открити някои модели. В много случаи хората, които тормозят или обиждат, са тези с аватар на яйце Много хора създават акаунт в Twitter с единствената цел да тормозят други хора.

Социалната мрежа е заета с подобряване на механизмите за сигурност Те се стремят да могат да идентифицират всички хора, които са били спряни за постоянно от Twitter. По този начин те се стремят да попречат на тези хора да отварят нови акаунти и да могат да се върнат в социалната мрежа. Социалната мрежа е особено внимателна към анонимни профили Междувременно са въвели нови мерки за сигурност. Един от тях е safesearch, който ви позволява да скриете резултати, които ще навредят на чувствителността. Също така блокирайте изображения и съдържание от блокирани и заглушени акаунти.

Последното е огромен проблем за Twitter от раждането му Всеки може да си отвори акаунт в социалната мрежа. Те просто трябва да имат имейл адрес Борбата с тормоза е от голямо значение за Twitter, но в същото време пречи на нуждата му да расте. Какво мислите за новата мярка, предприета от Twitter?

Популярна тема