Galaxy Note 8 и Galaxy X: Кога ще бъдат пуснати?

Съдържание:

Galaxy Note 8 и Galaxy X: Кога ще бъдат пуснати?
Galaxy Note 8 и Galaxy X: Кога ще бъдат пуснати?
Anonim

Samsung ще го прецака през 2017 г. Корейската компания е категорична, че тази година трябва да даде всичко от себе си, ако иска бързо и безболезнено да разреши всички грешки, направени през 2016 г., особено когато те пусна на пазара мобилен телефон, който избухна и причини непоправими щети в някои случаи.

Сега, преди няколко дни Samsung пусна Galaxy S8 и всъщност вече можете да го закупите в Испания, но това не означава, че това ще бъде последният Samsung, който трябва да имате за 2017 г. и това е така, защото корейският компанията планира да направи 2 страхотни нови версии, те се наричат Galaxy X и Galaxy Note 8, познавате ли ги?

Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8

Кога ще бъде пуснат Galaxy Note 8?

Първо нека поговорим за мобилен телефон, който се нуждае от смяна. След като Samsung потвърди, че ще продава Note 7 на развиващите се пазари само с 3% по-малко от цената си, следващият Note, който ще купите, ще бъде Galaxy Note 8.

Samsung каза, че няма да убие серията Note и изглежда, че според китайски Twitter, който е изтекъл датите и на двете, Note 8 ще излезе през последното тримесечие на 2017, така че вероятно ще бъде пуснат в продажба през октомври или ноември, готов да даде всичко от себе си на витрините на Коледа тази година.

Galaxy X: Дата на издаване

Другият кандидат за изтичане на информация е бъдещият Galaxy X, серия, за която все още не знаем нищо, но която може да излезе на преден план това лято на 2017 г.

Samsung откри много напредък по отношение на сгъваемите телефони и знаем, че ако една компания има ресурсите да постигне качествен и дизайнерски сгъваем телефон, това е Samsung. Корейците може да пуснат Galaxy X през третото тримесечие на 2017 г., така че това лято е вероятно да вземете у дома Galaxy X, а може би дори аз ще го направя.

Преди няколко седмици се заговори, че пускането на Galaxy X може да бъде отложено за 2018 г., но според последните слухове (нека не забравяме, че те може да са неверни), този мобилен телефон ще бъде пуснат през лятото на 2018 г. тази година и със сигурност ще пристигне с водоустойчивост в сгъваем екран, но не знаем как ще го направят, това е нова концепция.

АКТУАЛИЗАЦИЯ: Samsung казва, че най-накрая няма да пусне Galaxy X тази година, телефонът на Samsung със сгъваем екран, според слуховете, няма да бъде пуснат на пазара до 2019 г.

Популярна тема