Xiaomi Mi6: Разпознаване на ириса, водоустойчивост и безжично зареждане

Съдържание:

Xiaomi Mi6: Разпознаване на ириса, водоустойчивост и безжично зареждане
Xiaomi Mi6: Разпознаване на ириса, водоустойчивост и безжично зареждане
Anonim

Няколко дни след представянето на Galaxy S8 на Samsung, за новия Xiaomi Mi6 вече започна да се говори усилено, като се очаква новият телефон Xiaomi да бъде пуснат на пазара на следващия 18 април.

Xiaomi ще представи устройства на 11 април и това със сигурност ще бъде денят, в който ще бъде представен Xiaomi Mi6, но сега последните слухове удрят силно с неща, които със сигурност не сте очаквали. Преди няколко дни коментирахме, че Xiaomi Mi6 няма да се предлага с 3,5 мм жак за слушалки като iPhone на Apple, но има 3 нови функции в Xiaomi Mi6, които може би не очаквате да видите и наистина изглежда, че те ще присъстват на телефона.

Xiaomi Mi6
Xiaomi Mi6

Разпознаване на ириса на Xiaomi Mi6

Говори се, че Xiaomi Mi6 ще има разпознаване на ириса в телефона и ще бъде един от малкото, които го включват точно както Samsung го включва в своя настоящ Galaxy S8.

Това разпознаване на ириса ще се използва за отключване на телефона, извършване на мобилни плащания и кой знае какво използва MIUI може да му даде, слой за персонализиране, който обичаме.

Водоустойчив Xiaomi Mi6

Премахването на 3,5 мм жак за слушалки също се очаква да доведе до нещо, което също е възможно с него. Xiaomi Mi6 може да бъде водоустойчив.

В Япония, благодарение на културата на банята, е необходимо мобилните телефони да имат водоустойчивост и изглежда, че Xiaomi Mi6 може да има IP67 защита, която би позволила случайно потапяне но не и да го правите подводни снимки като други терминали от Sony, Samsung или дори самия iPhone 7.

A Xiaomi Mi6 с безжично зареждане

В допълнение към това, Xiaomi Mi6 ще има безжично зареждане или поне така се говори, точно както другите мобилни телефони ще има тази технология, която всеки, който го е използвал, ще знае наистина е удобно.

Това нещо да пристигнеш и просто да оставиш мобилния си телефон върху зарядно устройство или върху повърхност без да свързваш нищо е радост и също така конекторът не страда от нищо по време на тази фаза, не. Няма проблеми с кабела или нещо подобно, това е нещо наистина удобно, което аз лично използвам от дълго време благодарение на мобилните си телефони. Ето защо гърбът му вероятно е керамичен, както споменахме.

Има още неща като двойната камера и някои други подробности, виждали ли сте го? Ето изтеклите спецификации на Xiaomi Mi6. Разбира се, изображенията са се променили много и е изтекъл нов дизайн на Xiaomi Mi6. Наскоро изтече информация за кутията на Xiaomi Mi6 и имаме нейните потвърдени спецификации за Mi6 и Mi6 Pro.

Популярна тема