Samsung Galaxy S8 Mini не съществува, беше шега

Съдържание:

Samsung Galaxy S8 Mini не съществува, беше шега
Samsung Galaxy S8 Mini не съществува, беше шега
Anonim

Samsung грабна всички заглавия през последните няколко седмици с пускането на своя дългоочакван Galaxy S8 Телефонът предизвика много шум и милиони коментари по целия свят. И слухове. Много слухове. Една от тях беше пускането на пазара на Samsung Galaxy S8 Mini Тази новина, за която също ви съобщихме, породи очаквания сред потребителите. Оказа се, че всичко е било шега.

Страховитият Първи април отново свърши своето. Новините и слуховете за пускането на мини версията на модела, която ще включва 5.3-инчов екран, се оказаха шега. Как всички се хванахме на тази шега?

снимка
снимка

Samsung не произвежда Galaxy S8 Mini

Човекът, отговорен за раждането на тази шега, е блогът Phone Radar, който първи публикува новината за пускането на пазара на Galaxy S8 Mini Новината, която Samsung работи върху мини версия на този нов смартфон, което не звучи странно за никого. Защо?

Първо, за корейския гигант е доста обичайно да създава мини версии на своите смартфони Това е хазарт, който те са използвали редовно в миналото, така че се върнете да го използвате звучи най-логично за всички ни. Друга причина, която ни вдъхна голямо доверие, беше, че спецификациите на продукта бяха представени В допълнение към споменатия по-горе екран, той също щеше да има процесор Snapdragon 835,4 GB RAM и 12/8 мегапикселови камери.

Цялата тази информация звучи правдоподобно и много реално. Няма данни, които да ви карат да мислите, че това е шега. Всичко звучеше много надеждно, а има и още един аспект, който накара мнозина да не помислят, че е шега. Новината беше публикувана в блога на 31 март, тоест един ден преди Първи април Това не накара никой да си помисли, че е Беше просто шега. За съжаление е така. Samsung не работи върху Samsung Galaxy S8 Mini, така че ще трябва да изчакаме, за да видим този смартфон на пазара. Повярвахте ли на шегата за това издание?

Популярна тема