Samsung няма да пусне Galaxy X преди 2019 г

Съдържание:

Samsung няма да пусне Galaxy X преди 2019 г
Samsung няма да пусне Galaxy X преди 2019 г
Anonim

Преди няколко дни изтекоха новини, които говореха за пускането на възможно сгъваем смартфон за 2017 г., но истината е, че сега Samsung излезе с изявления, които напълно отричат тях.

Samsung потвърди, че телефоните със сгъваем екран няма да бъдат на пазара преди 2019 и причината не е нищо друго, а работата на настоящите технологии. Samsung знае, че докато продава мобилни телефони с екрани без рамки, няма да се фокусира върху гъвкави екрани и дотогава няма да направи нищо, за да ги пусне на пазара.

Samsung
Samsung

Докато технологията Infinity Display не бъде продадена, ще има Galaxy X

Това е нещо нормално, в крайна сметка компаниите са там, за да продават и ако те наистина продават продуктите си добре най-доброто нещо е да продължат в тази посока, докато спрат да продават, в този момент ще бъде моментът, в който нова технология трябва да бъде пусната на пазара, както се казва в SamMobile.

По този начин се отрича, че е имало Galaxy X в средата на 2017 г., но въпреки това Galaxy X не трябва да е мобилен телефон с гъвкав или сгъваем екран, може да е различно изобретение.

Това е прогноза, може да си тръгнат по-рано

Все пак това е просто предсказание. конкуренцията е много брутална и ако наистина тази година някой пусне сгъваем смартфон, който допринася с нещо за пазара, ние сме сигурни, че Samsung също ще скочи в групата преди 2019 г., но освен ако не го направи Apple, което не смятаме, че ще се случи, съперниците му не са подготвени да пуснат този тип технология без грешки.

Радваме се да знаем, че Samsung вече разполага с половината технология, но ще продължи да обезкървява джобовете ни с различни и иновативни мобилни телефони. Всъщност се смята, че Galaxy S8 не е толкова мощен продукт, колкото беше Galaxy S7 навремето, има пропуски в батерията и в сензора за пръстови отпечатъци и със сигурност следващият Galaxy S9 ще го реши без големи проблеми. Преди няколко дни беше открито, че четецът на пръстови отпечатъци на Galaxy S8 се е отправил на задната страна в бързината…

Популярна тема