Плащанията през Whatsapp ще избегнат рекламиране в приложението

Съдържание:

Плащанията през Whatsapp ще избегнат рекламиране в приложението
Плащанията през Whatsapp ще избегнат рекламиране в приложението
Anonim

Whatsapp продължава да бъде в новините тези седмици. След правните аспекти, свързани с европейската политика, приложението за незабавни съобщения par excellence носи най-подходящите новини. Whatsapp прави подобрения в своя дизайн и функционалност през последните месеци, както всички знаем, резултатът от което са коментираните Whatsapp статуси

Тези промени бяха ограничени до повече технически аспекти, но сега има интензивни слухове, обявяващи революция в приложението, собственост на Facebook Каква е потенциалната революция, която Whatsapp ще направи донесе? Очевидно плащанията през Whatsapp са близо до това да станат реалност. Искате ли да научите повече за тази нова идея? Прочетете и разберете всичко за тази новост.

снимка
снимка

Плащания чрез Whatsapp като начин за избягване на реклама

Очевидно Whatsapp в момента работи по начин да въведе мобилни плащания в приложението Няма окончателно потвърждение, нито все още има дати. Проучва се и ще бъде тестван в Индия, за да се проучи потенциалът му. Компанията иска да проведе реален тест, за да определи дали това е жизнеспособна идея.

Не забравяйте, че Whatsapp в момента има повече от 100 милиона активни потребители Въвеждането на плащания чрез Whatsapp може да бъде най-добрият начин да направите мобилни плащания. Поне това ще бъде опция, използвана от голям брой потребители. Настоящата ситуация, предвид липса на стандартизиран метод на плащане, се представя като чудесна възможност за компанията. Освен това не всички банкови приложения ви позволяват да правите онлайн плащания. Друго нещо, от което компанията може да се възползва.

Това, което изглежда е потвърдено е, че въвеждането на плащания в WhatsApp може да попречи на рекламата да достигне до приложението Причината? Възможността за плащания чрез приложението би била огромен източник на доход за Facebook. По този начин рекламата няма да е необходима Това със сигурност би било чудесно за потребителите, тъй като всеки знае колко досадна е рекламата. В момента можем само да чакаме още новини, но чакаме внимателно тези новини от приложението. Какво мислите за тази нова идея?

Популярна тема