Изтеглете Samsung Music Player за Galaxy S7 APK

Съдържание:

Изтеглете Samsung Music Player за Galaxy S7 APK
Изтеглете Samsung Music Player за Galaxy S7 APK
Anonim

В тази статия ви предлагаме да изтеглите музикалния плейър Samsung за Galaxy S7 от APK Истината е, че няма загуба, защото тази Samsung Music е много популярна сред Смартфони Samsung, които са съвместими с Android 6.0 или по-нова версия. Така че, ако искате да се насладите на добър плейър за вашия терминал, ще ви хареса този залог, който ви предоставяме.

Това приложение е оптимизирано за Samsung, така че ако имате такова, вече сте закъснели да опитате Samsung Music. В допълнение, интерфейсът е много добър, както и неговите функционалности. Той е съвместим с формати като AAC, FLAC, WMA или MP3, наред с други. Страхотно е, защото можете лесно да управлявате цялата си музика, както и да я интегрирате с други устройства на Samsung, като таблети или носими устройства.

музика на samsung
музика на samsung

Samsung Music се предлага от APK

Страхотната новина, която се върти около плейъра на Samsung, е, че вече можем да го имаме за нашите терминали. Въпреки че много потребители изискват той да бъде съвместим с Android Lollipop, което се надяваме да имаме скоро, засега можем да го имаме само на Android 6.0 или по-нова версия, в противен случай няма да е съвместим с нашия терминал.

Samsung Music 6.1.62 е новата версия, която също има корекции на малки грешки. Ако искате да му се насладите, по-долу ще ви кажем какво трябва да направите, което ще бъде толкова лесно, колкото изтеглянето на APK от APK Mirror, доверен мениджър.

Samsung Music APK 6.1.62-7

Samsung Music току-що беше актуализиран до версия 6.1.62-7 Тази актуализация тежи 6,04 MB и вече може да бъде изтеглена на устройства с Android 6.0 или по-нова версия. Това е изискването, за да можете да се насладите на Samsung Music, че след като я опитате, със сигурност ще я харесате и ще я запазите.

Този APK е съвместим с устройства с размер на Galaxy S7, S6, Note 5, Galaxy J3, J5, J7… Оставяме ви под APK, наличен в APK Mirror.

Ще изтеглите ли този Samsung Music player?

Популярна тема