Какво е копирал Samsung от Apple в Galaxy S8?

Съдържание:

Какво е копирал Samsung от Apple в Galaxy S8?
Какво е копирал Samsung от Apple в Galaxy S8?
Anonim

Винаги се казва, че много производители (включително Samsung) копират Apple. Затова днес искаме да започнем малък дебат и да анализираме какво Samsung е копирал от Apple в Galaxy S8.

Истината е, че момчетата от SamMobile са малко виновни за тази статия, тъй като ни разкриха функция, която Samsung е заимствала от iPhone на Apple ¿ Но какво сериозно функция това ли е, за да направим публикация? Истината е, че не е толкова голяма работа, защото по принцип потребителите не го харесват, но ако искате да знаете всичко, което е копирало (за добро или за лошо), ние ще ви кажем.

samsung galaxy s8 премахнете чекмеджето за приложения
samsung galaxy s8 премахнете чекмеджето за приложения

Какво е копирал Samsung от Apple в Galaxy S8

Основното основно сходство на Galaxy S8 с iPhone на Apple е в стартовия панел. Феновете на Apple излязоха да кажат, че са го копирали. Не можем да отречем, че има известна прилика, но и барутът не може да бъде изобретен.

Да, ясно е, че новият стартер на Galaxy S8 прилича на iPhone повече от всякога. Мода, към която се присъединиха много китайски мобилни телефони, с възможност за премахване на чекмеджето на приложението и разполагане на всички икони на началния екран.

Премахване на чекмеджето за приложения: Функция, която аз лично мразя

Истината е, че най-малко харесвам това в iPhone. И сега, ако използвате стартовия панел на Galaxy S8 или S8+, ще видите, че бутонът за достъп до полето с приложения вече не съществуваТова не означава, че не можем да получим достъп до него по друг начин, например с жест нагоре или надолу по екрана, но не ни харесва много, нито пък потребителите, които са го изпробвали тези дни.

Но наистина ли копирате Apple или искате да експериментирате с опциите? Нека си припомним, че Google вече го направи с Pixel. Освен това Samsung няма за какво да завижда на Apple.

Лично за мен фактът на премахването на кутията с приложения изглежда като катастрофа, тъй като това е функция, която винаги е присъствала в Pure Android.

Преценете сами дали смятате, че е копие? Ясно е, че заимстването на идеи и подобряването им също не е лошо и винаги е било правено. Какво мислиш? Копирал ли си го? Харесвате ли функцията?

Популярна тема