Най-добрите смартфони с Android под €400

Най-добрите смартфони с Android под €400
Най-добрите смартфони с Android под €400
Anonim

Изборът от смартфони с Android налични на пазара е най-широк. Също така в различни ценови категории. Можем да кажем, че има смартфон за всеки вкус и бюджет. Логично, не всички имаме еднакъв бюджет.

За да направим нещата много по-лесни за вас, предлагаме ви селекция от най-добрите мобилни телефони с Android, чиято цена е под 400 евро Можете да намерите телефони от различни марки и със сигурност такъв, който най-добре се адаптира към вашите желания и бюджет. Прочетете и открийте нашата селекция от най-добрите смартфони с Android.

Honor 6X

снимка
снимка

Този смартфон от висок клас, за който вече ви разказахме, е интересна опция. Има екран от 5,5 инча и FullHD резолюция. Много специална характеристика на този телефон е, че има двойна камера на гърба. Камерите са съответно 12 и 2 MP.

Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite

Този мобилен телефон е най-малкият от представените от китайския гигант. Има RAM от 4 GB и 32 GB място за съхранение, което може да се разшири с microSD карти. Със софтуер Android 7.0 Nougat заедно с EMUI 5.0, този смартфон разполага с бързо зареждане на батерията. Смартфоните на Huawei винаги са добър избор и този не прави изключение.

Meizu MX6

Изтеглете APK за камера Meizu MX6
Изтеглете APK за камера Meizu MX6

Този смартфон, подобно на първия в списъка, има 5,5-инчов екран камерата без съмнение е една от най- мощни характеристики, с отлично качество. Това е функционален телефон и с добро съотношение цена/качество. В момента се предлага в четири различни цвята.

Elephone S7

снимка
снимка

Този смартфон, който прегледахме преди няколко месеца, е страхотна опция. Той има доста прилики с Samsung Galaxy 7, но също така и много положителни аспекти. Това е качествен смартфон, безопасен и с много конкурентна цена Има екран от 5,5 инча в FullHD Екранът работи много добре и се справя Много лесен и удобен за използване на този смартфон.

Umi Z

снимка
снимка

Последният в днешния списък. Това е телефон от висок клас и има страхотни функции, за които говорихме преди. Дизайнът на телефона е семпъл и атрактивен. Има процесор Helio X27 RAM е 4 GB и също има 32 GB памет, която може да се разшири до 256 GB Това е телефон, който ви дава много опции по отношение на паметта.

Това е нашата селекция от смартфони с Android под €400. Различни смартфони за всеки вкус. Със сигурност един отговаря на вашите желания. Какво мислите за тези телефони? Имате ли някой от тях?

Популярна тема