Купете OnePlus 3T на най-добрата офертна цена

Съдържание:

Купете OnePlus 3T на най-добрата офертна цена
Купете OnePlus 3T на най-добрата офертна цена
Anonim

Ако сте един от онези, които търсят страхотен мобилен телефон на ниска цена от първокласна марка, но без да предпочитат монопола на големите компании, може би OnePlus е вашият вариант. Tomtop вече предлага OnePlus 3T на флаш разпродажба, не го оставяйте да се изплъзне.

Китайската компания OnePlus се откроява на пазара от години с водещи телефони на смешни цени от пускането си на пазара и OnePlus 3T не е по-различен, сега, ако искате, можете да вземете OnePlus 3T у дома за цена на смях, само 390 евро, от които в момента има още 35 единици Ако го искате и не искате да пропуснете флаш офертата, най-добре щракнете тук за да закупите OnePlus 3T на най-добра цена.

Купете оферта за OnePlus 3T
Купете оферта за OnePlus 3T

Защо OnePlus 3T е разпродажба?

Вероятно няма да се налага да ви казваме, че OnePlus 3T е един от мобилните телефони на пазара, който дава най-добри резултати, но за тези, които не са наясно с неговите мощни спецификации не боли да ги запомните:

  • 5,5-инчов екран с FullHD резолюция и AMOLED технология.
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 821, най-мощният процесор на Qualcomm очаква 835.
  • 6GB RAM с 64GB или 128GB памет.
  • 16 MP задна камера задна и предна.
  • 3400 mAh батерия с бързо зареждане.
  • NFC, Bluetooth 4.2 и всички сензори, които бихте искали в мобилен телефон, с 4G, съвместим с целия свят, всички ленти в Испания без проблеми.

Мобилният телефон наистина е мощен мобилен телефон, който е капсулиран в тегло от 158 грама и сега тази оферта го прави наистина си заслужава. Освен това, ако търсите най-мощния модел, можете да го вземете и за 496 евро, а в замяна ще имате 128 GB памет.

Очевидно е, че идва с OxygenOS 3.5, всичко на испански, с официалния Google Play и без никакъв проблем. Камерата има ръчни настройки, заснема в RAW и много други неща, това е мобилен телефон от десет, има няколко лоши неща, които да кажем за него, дори има сензор за пръстови отпечатъци отпред, а не отзад, както много други мобилни телефони.

Популярна тема